ŞENYURT CADDESİNDE YENİLEME ÇALIŞMASI

Okuduğunuz haber
AHLATCI’DAN, BAYAT’A DOĞALGAZ MÜJDESİ!

YAŞLI KADIN KENDİNİ ASTI

Anasayfa   /    İLÇELER    /    AHLATCI’DAN, BAYAT’A DOĞALGAZ MÜJDESİ!

AHLATCI’DAN, BAYAT’A DOĞALGAZ MÜJDESİ!

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Bayat İlçesi’ni doğalgazla buluşturacaklarının müjdesini verdi.

İLÇELER      03 Eylül 2021 - 11:47     0

AHLATCI’DAN, BAYAT’A DOĞALGAZ MÜJDESİ!

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Bayat İlçesi’ni doğalgazla buluşturacaklarının müjdesini verdi.

Ahlatcı, Milletvekili Erol Kavuncu, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Başkan Yardımcıları Erhan Yumlu, Abdulbaki Kartancı, Bünyamin Aydemir ve Mücahit Keskinel ile birlikte Bayat İlçesi’ni ziyaret etti.

AK Parti heyetini, parti binası önünde Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Kadın Kolları Başkanı Hatice Kara, Gençlik Kolları Başkanı Bayram Demirtaş, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat yönetimi tarafından karşılandı.

İlçe Başkanlığı ziyaretinde, AK Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu birer konuşma yaptı.

Teşkilat üyelerin katılımı ile birlikte İlçe parti binasında yapılan istişare toplantısında konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Bayat İlçesi’ni doğalgazla buluşturacaklarının müjdesini verdi.

Bayat’a yapılan yatırımların kesintisiz devam edeceğini belirten AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ilçeye yapılan yatırım ve gelen hizmetleri anlattı ve talepleri dinledi.

Çorum Gaz Genel Müdürü Kasım Kahraman’dan Bayat ilçesine doğalgaz sözü aldıklarını belirten Ahlatcı, halka hizmet, hakka hizmet düsturu ile Bayat İlçesi’nde hizmet noktasında çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediklerine işaret eden Ahlatcı, “İlçemize değer katan projelere hep birlikte imza atmaya devam ediyoruz. 2023 yılında inşallah Bayat İlçemizi doğalgazla buluşturacağız” dedi.

Bayat İlçesine yapılan hizmetlerden dolayı, başta Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu’ya, İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu’na ve Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’ye teşekkür etti.

İlçe başkanlığı ziyaretinin ardından Milletvekili Kavuncu ve İl Başkanı Ahlatcı, çarşı esnafını gezerek hayırlı işler dilediler.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Ahlatcı, AK Partinin hizmetin, seferberliğin, birlik ve beraberlik mücadelesinin en güçlü örneği olmaya devam ettiğini söyledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ