İSKİLİP CADDESİ YENİLENİYOR

Okuduğunuz haber
AHLATCI, ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

BERBER ADEM OKUMUŞ, ODA BAŞKANLIĞINA ADAY

Anasayfa   /    Gündem    /    AHLATCI, ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

AHLATCI, ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

GÜNDEM      24 Agustos 2021 - 17:25     0

AHLATCI, ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

İl Başkanı Ahlatcı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur ile birlikte 148. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da ülke gündemini değerlendirdiği toplantıda İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Erdoğan ile ayaküstü görüşme fırsatı buldu. Ahlatcı, görüşmeyle ilgili yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan Çorumlu tüm hemşehrilerimize selam var. Biz de kendisine hemşehrilerimiz adına sevgi ve saygılarımızı ilettik” dedi.

Ahlatcı, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la omuz, omuza onurla mücadelemize devam. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan; Ülkemizde yapılan yatırımların tutarını yıllık 70 milyar lira seviyesinden 1,4 trilyon liraya çıkardık” paylaşımını yaptı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ