GENÇ YAŞTA KAZA KURBANI OLDU

Okuduğunuz haber
AKDAĎ, GÌVEN TAZELEDİ

YILBAŞINDA 5 TÜFEK, 2 TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    AKDAÄž, GÜVEN TAZELEDİ

AKDAĞ, GÜVEN TAZELEDİ

Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulu bugün gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan Ömer Latif Akdağ yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

GÜNDEM      04 Ocak 2022 - 12:48     0

AKDAĞ, GÜVEN TAZELEDİ

Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulu bugün gerçekleÅŸtirildi. Genel kurulda mevcut baÅŸkan Ömer Latif AkdaÄŸ yeniden baÅŸkanlığa seçilerek güven tazeledi.

ÇESOB Toplantı Salonu’nda gerçekleÅŸen genel kurulda bazı oda baÅŸkanları ile üyeler hazır bulundu.

İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruÅŸunda bulunulması ile baÅŸlayan genel kurulun divan üyeliklerine Bakkallar ve Bayiler Odası BaÅŸkanı Özkan Åžanal, Dikiciler ve Kunduracılar Odası BaÅŸkanı Halil Gürbüzer ve Remzi Akça seçildi.

Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut baÅŸkan Ömer Latif AkdaÄŸ yeniden oda baÅŸkanlığına seçilerek güven tazeledi

Ömer Latif AkdaÄŸ’ın yönetimi ise ÅŸu isimlerden oluÅŸtu: “Gürbüz Tuygun, Halit BölükbaÅŸ, Resul YiÄŸitoÄŸlu, Yücel Åžahin, Ersan Özdemir, Hamza Kabakulak.”

Denetim kurulunda ise Ahmet Memiş, Erdem Eren ve Arzu Akta yer aldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ