BELEDİYE, ASFALT ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Okuduğunuz haber
AKÜ HIRSIZLARI TUTUKLANDI

DENETİMLER SONUÇ VERİYOR

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    AKÜ HIRSIZLARI TUTUKLANDI

AKÜ HIRSIZLARI TUTUKLANDI

Çorum İl Jandarma ekipleri akü hırsızlığı olayını aydınlattı.

ASAYİŞ      29 Aralik 2021 - 12:42     0

AKÜ HIRSIZLARI TUTUKLANDI

Çorum İl Jandarma ekipleri akü hırsızlığı olayını aydınlattı.

Önceki gün merkeze bağlı Pınarçay Organize Sanayi Bölgesi’nde Türk Telekom A.Ş.’ye ait baz istasyonunda akü hırsızlığı olayı yaşandı.

Çalıntı 4 adet aküyü Çorum’da bir iş yerine satmaya çalışan 2 şüpheli suçüstü yakalandı,

Yakalanan şüpheli 2 şahıs ve çalıntı malzemeyi alan işyeri sahibi, Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile gözaltına alınarak haklarında adli soruşturma başlatılırken, 2 şüpheli sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Hırsızlık mallarını satın alan işyeri sahibi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın işyerlerinde alacakları alarm/kamera vb. ilave fiziki emniyet tedbirleri ve karşılaştıkları şüpheli durumları 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden Jandarma’ya bilgi vermeleri hırsızlık olaylarının önlenmesi ve aydınlatılmasına büyük katkı sağlayacaktır.” denildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ