ÖĞRETMENLİK DÜNYANIN EN KUTSAL MESLEĞİDİR

Okuduğunuz haber
ALİ KINIK ÇORUM'DA KONSER VERECEK

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİ BİNASI YENİLENDİ

Anasayfa   /    KÜLTÜR-SANAT    /    ALİ KINIK ÇORUM'DA KONSER VERECEK

ALİ KINIK ÇORUM'DA KONSER VERECEK

Kınık, 3 Ocak 2022 tarihinde Atatürk Spor Salonunda konser verecek.

KÜLTÜR-SANAT      24 Kasim 2021 - 15:00     0

ALİ KINIK ÇORUM'DA KONSER VERECEK

Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanlığınca düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Ali Kınık Çorum'a geliyor.

Kınık, 3 Ocak 2022 tarihinde Atatürk Spor Salonunda konser verecek.
Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Orhan Tosik, "Çorum Ülkü Ocakları olarak; salgın sebebiyle uzun zamandır kültür sanat faaliyetlerine ara vermek zorunda kalmıştık. Yeni dönemde, gönüldaşlarımız arasında birlik ve beraberliğe katkı sunacağını, moral ve motivasyon sağlayacağını düşündüğümüz kültür sanat etkinlikleri ile de camiamızın ve hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız" dedi.
Sevilen sanatçı Ali Kınık ve Alperen Kekilli'nin sahne alacağı konserin
"Cumhuriyete Yüzyıllık Yemin, Adım Adım Turan" temasıyla yapılacağını ifade eden Orhan Tosik, "Kardeşlik hukuku, birlik beraberlik ruhu ile programımıza teşrif edecek bütün konuklarımıza şimdiden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ