İR TEPKİ DE KARAPIÇAK’TAN GELDİ

Okuduğunuz haber
AYTUN ÇIRAY’I ŞİDDETLE KINIYORUM

ALİL İBRAHİM BEREKETİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    AYTUN ÇIRAY’I ŞİDDETLE KINIYORUM

AYTUN ÇIRAY’I ŞİDDETLE KINIYORUM

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, İyi Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Aytun Çıray’ı İskilip ile ilgili paylaşımından dolayı şiddetle kınadığını açıkladı.

SİYASET      01 Kasim 2021 - 11:23     0

AYTUN ÇIRAY’I ŞİDDETLE KINIYORUM

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, İyi Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Aytun Çıray’ı İskilip ile ilgili paylaşımından dolayı şiddetle kınadığını açıkladı.
İyi Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Aytun Çıray’ın İskiliplilerin büyük tepkisini çeken paylaşımı hakkında bir açıklama yapan AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, şu ifadeleri dile getirdi:
“Son dönemde gün geçmiyor ki aziz milletimiz, zillet ittifakı mensuplarınca sistematik olarak, siyasi ikbal ve çıkar uğruna, siyasete, ahlaka, edebe yakışmayan, akıllarla ziyan algı operasyonlarına, yalan rüzgârlarına ve haddi aşan söylemlere maruz bırakılmaktadır.
Hafta içi; Milli bir mesele olan Irak ve Suriye tezkeresinde evet diyenleri Cumhuriyete ihanet etmekle suçlayan HDP’nin kuklası bir CHP gördük. Önceki günde, bu kirli zihniyetin dümen suyunda kararlı bir şekilde ilerleyen, onlara şemsiye tutan İP’nin, İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Aytun Çıray’ın ittifak ortaklarına ve eski partisi olan CHP’ye selam çakmak için haddi aşan sözlerle Diyanet İşleri Başkanımız Sn Prof Dr Ali Erbaş’ı hedef haline getirişine maalesef şahit olduk.
Ayrıca İP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Aytun Çıray, vatanına, milletine, bayrağına, öz değerlerine sıkı sıkıya bağlı, kadirşinas İskilip’imizi ayrıştırıcı, bölücü, seviyesiz çirkin bir ifadeyle hedef gösterme hadsizliğinde bulundu. İlim ve hilim beldemiz, kadim medeniyetimizin kilometre taşlarından bir çok kıymetli ismi bağrında barındıran İskilip’li hemşehrileriminde haklı tepkisine neden olan sözleri nedeniyle, İP’in İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Aytun Çıray’ı şiddetle kınıyorum.
Söyleyecek başka sözü, hiçbir icraatı ve aziz milletimize hizmet namına hiçbir gündemi olmayanlar pirim yapmak, gündem olmak, gündem değiştirmek için milletin değerlerine saldırma basitliğinden vaz geçmelidirler. Eminiz ki bu, hemşehrilerimizi ayrıştırıcı, bölücü, seviyesiz, çirkin söylem, başta Çorum İP yöneticileri ve İP’e gönül veren hemşehrilerimizi de rahatsız etmiştir.
Bizler necip milletimizle birlikte; toplumu ayrıştıran, bölen, kutuplaştıran, nefret siyasetine asla izin vermeyeceğiz. Milleti horlayan, milleti aşağılayan, özellikle de toplumu kutuplaştırma peşinde koşan, millete parmak sallayan, ‘‘eski Türkiye’’ sevdalıları tarihin tozlu raflarında yerini alacaklardır. Artık ‘‘Söz de karar da milletindir’’. Bizim aziz milletimize hizmet yolunda gidilecek çok yolumuz, yapılacak çok işimiz vardır. Aziz milletimiz de tüm gerçekleri görmektedir ve zamanı geldiğinde de gereken dersi verecektir.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ