ORTAKÖY EKONOMİSİNE KADIN KATKISI!

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK, ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

BELEDİYE’DEN MINTIKA TEMİZLİĞİ

Anasayfa   /    İLÇELER    /    BAŞKAN SÜLÜK, ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN SÜLÜK, ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.

İLÇELER      24 Kasim 2021 - 17:19     0

BAŞKAN SÜLÜK, ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.

24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen organizasyonunda Başkan Ali Sülük, öğretmenlerle tek tek ilgilenerek sohbet etti.

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLARIM

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Sülük, "Sayın Müdürüm, saygıdeğer öğretmen arkadaşlarım ve bizleri burada yalnız bırakmayan elleri öpülesi emekli öğretmenlerimiz hepiniz hoş geldiniz. Ben bir öğretmen babası, öğretmen kardeşi olarak sizin yaşadığınız zorlukları bütün boyutlarıyla bilen birisiyim. Bu konuda Belediye olarak okullarımızın ve bireysel ihtiyaçlarınızı, imkânlarımız elverdiği ölçüde yapmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar daha nice Öğretmenler Gününe ulaşmayı Cenabı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Yemekte konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, “Sayın Başkanım, Müdürlerim ve meslektaşlarım hepinizin öğretmenler gününüzü tekraren tebrik ederim. Bizleri pandemi sürecinde de yalnız bırakmayan, destekleriyle her zaman yanımızda olan ve bu güzel organizasyonu düzenleyen Sayın Başkanımıza ve çalışanlarına teşekkür ederim ” dedi.

SİZ BU ÜLKENİN ÖNCÜ BİRLİKLERİSİNİZ

Emekli Öğretmenler adına söz alan, Emekli Öğretmen Hüseyin Balcı, “24 Kasım’ı bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ahirete intikal eylemiş öğretmenlerimizi ve eğitim şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Sizler bu ülkenin kalkınmasında en öncü birliklersiniz. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Bu güzel günde bizleri unutmayarak organizasyon yapan Sayın Belediye Başkanı Ali Sülük Beyi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ