O KÖYDE KARANTİNA UZATILDI

Okuduğunuz haber
BELEDİYELİ GÜREŞÇİLER KUPAYLA DÖNDÜ

SURİYELİLERİ DAVUL-ZURNAYLA GÖNDERECEĞİM

Anasayfa   /    SPOR    /    BELEDİYELİ GÜREŞÇİLER KUPAYLA DÖNDÜ

BELEDİYELİ GÜREŞÇİLER KUPAYLA DÖNDÜ

Çorum Belediyes GSK Güreş takımı Ankara’da düzenlenen Yıldızlar Serbest Güreş Ligi’nden kupa ile döndü.

SPOR      26 Agustos 2021 - 12:56     0

BELEDİYELİ GÜREŞÇİLER KUPAYLA DÖNDÜ

Çorum Belediyes GSK Güreş takımı Ankara’da düzenlenen Yıldızlar Serbest Güreş Ligi’nden kupa ile döndü.

Sporcuları makamında kabul eden Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, baş antrenör Levent Kaleli’yi başarılarından dolayı tebrik etti. Takım olarak Türkiye 2.si olmanın gururunu duyduklarını dile getiren Levent Kaleli, “Türkiye 2. si olmak elbette güzel bir duygu, ancak yetmez. Türkiye Şampiyonu olabilmek için daha çok çalışacağız ve başaracağız. Verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın ve Başkan Yardımcımız İsmail Yağbat’a çok teşekkür ediyoruz.” diyerek kazandıkları kupayı İsmail Yağbat’a takdim etti.

31 Ağustos – 3 Eylül arasında Ankara’da yapılacak olan Büyükler Serbest Güreş Ligi’ne katılacak sporculara başarılar dileyen Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, “Hocalarımız ve sporcularımız katıldıkları her müsabakada bizleri ve Çorum’u gururlandırmaya devam ediyor.  Biz sporcularımızın daha iyi yerlerde olması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Onları her zaman 1. sırada görmek istiyoruz. Yıldız güreşçilerimizin ardından büyükler kategorisinden de derece ile döneceklerinden şüphemiz yok. Her bir sporcumuza ayrı ayrı başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ