MEVLİD KANDİLİNİ İDRAK EDİYORUZ

Okuduğunuz haber
BTP’DEN COŞKULU KONGRE!

ÇORUM FK UMUT TAZELEDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    BTP’DEN COŞKULU KONGRE!

BTP’DEN COŞKULU KONGRE!

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Çorum İl Kongresinde seçimlere tek aday olarak giren Mehmet Ali Tanık yeniden başkan seçildi. Kongrenin onur konuğu BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş idi.

SİYASET      18 Ekim 2021 - 11:51     0

BTP’DEN COŞKULU KONGRE!

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Çorum İl Kongresinde seçimlere tek aday olarak giren Mehmet Ali Tanık yeniden başkan seçildi. Kongrenin onur konuğu BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş idi.

BTP’nin 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı Anitta Otel’de yoğun bir katılımla yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulda, partinin kurucu lideri merhum Prof. Dr. Haydar Baş da anıldı.

Haydar Baş’ın oğlu, Türkiye’nin en genç parti genel başkanı Hüseyin Baş’ın coşkuyla karşılandığı genel kurulda parti politikaları ve çözüm önerileri paylaşıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını İl Başkanı Mehmet Ali Tanık yaptı. Daha sonra İl Sorumlusu Yasin Yıldırım, Sosyal ve Kültürel Çalışmalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sabri Terzi, Basın ve Propagandadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ruhi Sarı, Bilim ve Teknolojiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emre Vona, Genel Başkan Yardımcısı İsmail Çetin, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bilal Karamus, Kadın Kolları Başkanı Seçil Mumcuoğlu, Hükümet ve Parlamentodan Sorumlu Genel Başkan Ahmet Erimhan, Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Emre Polat, Genel Başkan Yardımcısı Hamdi Kepekçi, Sosyal Medyadan Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Yıldız, ARGE’den Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Berk, BTP Genel Sekreteri ve Çorum Sorumlusu Mustafa Pak birer konuşma yaparak partinin çeşitli konularda hedef, plan ve projelerini, bakış açısını anlattı.

Kongreye; konuk olarak ise CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, DEVA Partisi İl Başkanı Orhan Vargeloğlu ile bazı sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu programda sinevizyon gösterisi ise bayraklar eşliğinde izlendi. Sinevozyon gösterisinde Haydar Baş’ın konuşması sırasında bazı partililerin ağladıkları gözlendi.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, ülke sorunları ve çözüm önerilerini içeren konuşmasının ardından partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktı.

İl Başkanı Mehmet Ali Tanık da günün anısına Genel Başkan Hüseyin Baş’a bir tablo hediye etti.

BTP’NİN YENİ YÖNETİMİ

Konuşmaların ardından İl Kongresine geçildi. İl Başkanı Mehmet Ali Tanık’ın güven tazeleyerek yeniden başkan seçildiği kongrede, İl Yönetim Kurulu ise: Emrah Biçer, Mustafa Sezek, Harun Köklen, Ali Kiremitçi, Hüseyin Kökden, Bekir Can Biçer ve Mehmet Hışıroğlu’ndan oluştu.

İl Disiplin Kuruluna ise; İsmihan Kurulay, Nejla Tanık ve Hüseyin Akmaz getirilirken, Büyük Kongre Delegeleri de şu isimlerden oluştu: Mehmet Ali Tanık, Abdullah Şahin, Hasan Hüseyin Afşar, Seyfullah Karbulut, Uğur Pak ve Kadriye Çolak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ