İSKİLİP’TE BAŞPEHLİVAN KALENDER

Okuduğunuz haber
BÜYÜK ZAFERİN 99. YILI

YILDIZDOĞAN, İSKİLİPLİLERİ COŞTURDU

Anasayfa   /    Gündem    /    BÜYÜK ZAFERİN 99. YILI

BÜYÜK ZAFERİN 99. YILI

30 Ağustos Büyük Zaferi’nin 99. yıldönümü bugün büyük bir coşkuyla kutlanacak.

GÜNDEM      30 Agustos 2021 - 10:46     0

BÜYÜK ZAFERİN 99. YILI

30 Ağustos Büyük Zaferi’nin 99. yıldönümü bugün büyük bir coşkuyla kutlanacak.

Özgürlüğünden ve bağımsızlığından asla ödün vermeyen Aziz milletimizin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde kazandığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun yolunu açan Büyük Zafer’in 99. Yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kapsamında ilk tören bugün saat 09.30’da Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilecek. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak tören Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla sona erecek.

Atatürk Anıtı’ndaki törenin ardından Vali Mustafa Çiftçi’nin makamında tebrikat töreni yapılacak. Zafer Bayramı kapsamında kutlama etkinliği ise saat 10.30’da Valilik karşısında bulunan Kadeş Barış Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında saat 20.00’de ise Altınkaya Arena’da Zafer Resepsiyonu ve kabul töreni yapılacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ