İSKİLİP’TE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMPOZYUMU

Okuduğunuz haber
ÇEKVA'DA YENİ YÖNETİM SEÇİLDİ

TAYLAN ÖZTÜRK, VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Eğitim    /    ÇEKVA'DA YENİ YÖNETİM SEÇİLDİ

ÇEKVA'DA YENİ YÖNETİM SEÇİLDİ

Çorum ÇEKVA 14. Olağan Genel Kurulu'nda yeni dönem yönetim organları seçildi.

EĞİTİM      07 Ekim 2021 - 14:09     0

ÇEKVA'DA YENİ YÖNETİM SEÇİLDİ

Çorum ÇEKVA 14. Olağan Genel Kurulu'nda yeni dönem yönetim organları seçildi.

Çorum ÇEKVA 14. Olağan Genel Kurulu vakıf merkezi olan İstanbul Kadıköy’de gerçekleştirildi.

Şehitler ve  bu ülkeye emeği geçmiş büyüklerin  hatırasına 1 dakika saygı duruşuna bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Divan Kurulu Başkanlığına Dr. Ahmet Nabi Kızmaz ,Yazmanlıklara Ecem Elif Ünal ve Sururi Onan oy birliği ile seçildi.

Yönetim Kurulu çalışma raporu, bilanço ve denetim kurulu raporu, Vakıf Başkan Yardımcısı Erdal Karslı tarafından okundu.

Salgın nedeniyle faaliyetlerin geçmiş yıllara göre daha az sayıda yapıldığı açıklandı. Ancak öğrencilerle koordinasyonun devam ettiği, staj, kariyer planı ve istihdama yönelik çalışmalar konusunda gerekli desteğin verildiği açıklandı. Aydos'ta bulunan Çorum Sevgi Ormanına ilave yer temini, vakfa gelir getirecek girişimler hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Çorum, Antalya ve İzmir'deki temsilciliklerdeki faaliyetler tek tek okunarak katılımcılara bilgileri aktarıldı. Vakıf Faaliyetleri oylamaya sunularak, oy birliği ile ibra edildi. Ayrıca Ankara Şube Başkanlığı tarafından sunulan 22 Haziran 2021 tarihli Yönetim Kurulu ve bilanço Genel Kurulca oy birliği ile onaylandı.

ÇEKVA’nın yeni dönem yönetim kurulu ve denetim kurulu seçimine geçildi. Sururi Onan ve Erdal Karslı tarafından takdim edilen liste oylandı. ÇEKVA Yönetim Kurulu’nda, Prof. Dr. Lüfi Akca, Feyzullah Kıyıklık, Prof. Dr. Dilek Yılmazcan, Prof. Dr. Serpil Salman, Yaşar Karaarslan, Mehmet Yıldırım, Erdem Çenesiz, Sabit Velidedeoğlu, Erdal Karslı, Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Hüseyin Kadri Samsunlu, Doç. Dr. Nur Fındık, İrfan Balkanlıoğlu, Mustafa Özgür Tezel, Ömer Ali Ambar yer aldı.

Vakfın Denetim Kurulu Üyeliklerine ise Feyyaz Şehirli, M. İnci Yetik, seçildi.

Genel Sekreter Sabit Velidedeoğlu, vakıf öğrencilerine gerekli yardımların yapıldığını belirterek, vakfın kuruluş aşamalarındaki çalışmaları özetledi. Maddi imkanlar halledilerek bu mekanın Çorum Evi olarak yaşatılmanı temenni etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ