NAFİCAN, SÜPER LİGE TRANSFER OLDU

Okuduğunuz haber
CEYLAN, BİR ENGELLİNİN DAHA YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

İŞÇİ ÇOCUKLARI DOYASIYA EĞLENDİLER

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    CEYLAN, BİR ENGELLİNİN DAHA YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

CEYLAN, BİR ENGELLİNİN DAHA YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, bir engellinin daha yüzünü güldürdü.

SAĞLIK      13 Agustos 2021 - 12:03     0

CEYLAN, BİR ENGELLİNİN DAHA YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, bir engellinin daha yüzünü güldürdü.

Yangın felaketinin yaşandığı ilk günden itibaren Muğla’da bulunan ve bölgede yürütülen çalışmaların koordinesinde yer alan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, afet bölgesinde bulunmasına rağmen engelli bireylerin taleplerini de anında yerine getiriyor.

Laçin ilçesinde yaşayan engelli Kadriye Kalıpçı’nın eşi Şaban Kalıpçı dün yangın bölgesinde bulunan Milletvekili Ceylan’a ulaşarak tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Bunun üzerine harekete geçen Ceylan, Kalıpçı’nın isteğini yerine getirdi. Ceylan, tarafından temin edilen tekerlekli sandalye Laçin Belediye Başkanı İdris Görükmez tarafından Kalıpçı’ya teslim edildi.

Ceylan ile telefonda görüşen Kalıpçı, “Allah razı olsun. Yangın bölgesinde olmanıza rağmen talebimi çevirmediğiniz için teşekkür ederim. Yüce Allah devletimize zeval vermesin, ülkemizi de bu tür afetlerden korusun” dedi.

Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da, teşekkür ederek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ve bizlerden dualarınızı eksik etmeyin, Rabbim sizlere sağlık sıhhat afiyet içerisinde yaşamaya nasip eylesin” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ