TOPLU SÖZLEŞME SÜRECİ TÜM TARAFLARI MEMNUN EDECEK

Okuduğunuz haber
CHP’DE OĞUZLAR İÇİN 2 ADAY YARIŞTI

ÇORUM’DA KORKUTAN YANGIN

Anasayfa   /    Siyaset    /    CHP’DE OĞUZLAR İÇİN 2 ADAY YARIŞTI

CHP’DE OĞUZLAR İÇİN 2 ADAY YARIŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Örgütü’nde ilçe kongreleri devam ediyor.

SİYASET      14 Agustos 2023 - 12:23     0

CHP’DE OĞUZLAR İÇİN 2 ADAY YARIŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Örgütü’nde ilçe kongreleri devam ediyor.

Boğazkale İlçe kongresi'nin ardından gerçekleştirilen Oğuzlar İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanlığına Talip Karadeniz seçildi.

Mevcut İlçe Başkanı Süleyman Şenol’un yeniden aday olmadığı CHP Oğuzlar İlçe kongresinde başkanlık için Talip Karadeniz ve Murat Evkaya listesi yarıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Oğuzlar İlçe Örgütü binasının yanındaki kahvehanede düzenlenen kongrenin divan başkanlığını İl Başkanı Ümit Er yaparken, katip üyeliklere Büşra Alagöz ile Aydın Uysal seçildi.

Kongreye; CHP İl Başkanı Ümit Er, Milletvekili Mehmet Tahtasız, 22.Dönem Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, Avukat Dinçer Solmaz, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, önceki dönem İl başkanlarından Cengiz Atlas, önceki dönem Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş ile çok sayıda partili katıldı.

Kongre İlçe Başkanı Süleyman Şenol’un açış konuşmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Halil Divarcı, Hüseyin Köroğlu, İsmail Ateş, Osman Güllü, Sadık Eral, Dinçer Solmaz, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, 22.Dönem Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu ve Milletvekili Mehmet Tahtasız söz alarak 14 ve 28 Mayıs Seçimleri olmak üzere çeşitli konulara dair görüşlerini dile getirdiler.

2024 Yerel seçimleri yaklaşırken, seçimlerde başarılı olmak için birlik ve beraberliğin sağlanması için herkesin elini taşın altında koyması gerektiğine dikkat çekildi.

Kulislerde ismi İl başkan adayı olarak konuşulan

Konuşmaların ardından seçilen gidilen seçimler sonucunda; Talip Karadeniz başkanlığındaki liste 31 oyla yarışı önde tamamlarken, Murat Evkaya başkanlığındaki liste ise 16 oyda kaldı.

Talip Karadeniz başkanlığındaki CHP Oğuzlar İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeleri şu isimlerden oluştu: Aydın Uysal, Engin Karakiraz, Ahmet Martinci, Bekir Ocak, Sadık Kumdarı, Mehmet Karasülük, Hamide Semerci, Bekir Çamiçi, Şahin Dökmeci ve Hüseyin Uzun.

İL DELEGELERİ: Süleyman Şenol, Arslan Türemiş, Selahattin Çağlar, Abdullah Çankal, Sadık Kumdarı.

6 Ağustos’ta Boğazkale İlçesi ile başlayan ilçe kongreleri; 20 Ağustos Pazar günü Bayat ve Sungurlu İlçe Kongreleri ile devam edecek. İlçe kongreleri süreci 10 Eylül 2023 Pazar günü

Merkez İlçe Kongresi ile noktalanacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ