ZİNCİRLEME KAZA UCUZ ATLATILDI

Okuduğunuz haber
ÇİĞDEM KARAARSLAN, ÇORUM’DA!

DAHA AŞACAK ÇOK ENGELİMİZ, ULAŞACAK ÇOK ZAFERİMİZ VAR

Anasayfa   /    Siyaset    /    ÇİĞDEM KARAARSLAN, ÇORUM’DA!

ÇİĞDEM KARAARSLAN, ÇORUM’DA!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Çorum'a geldi.

SİYASET      16 Eylül 2021 - 15:22     0

ÇİĞDEM KARAARSLAN, ÇORUM’DA!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Çorum'a geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Çorum'a ziyareti kapsamında ilk olarak Millet Bahçesi’nde partili gençlerle kahvaltıda buluştu. Ardından da Çorum Belediyesi 1.Sınıf Atık Getirme Merkezi Açılış Töreni‘ne katıldı.

Törene Karaarslan’ın yanısıra AK Parti MKYK Üyeleri Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, TBMM Divan Katip Üyesi Mardin Milletvekili Şeyhmus Dincel, Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar,  İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Daha sonra Parti binasına geçen Karaarslan, partililer tarafından çiçekle karşılandı. İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’dan teşkilatın genel durumu hakkında bilgiler alan Karaarslan, ardından da basın toplantısı düzenledi.

Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Gençlik Kolları Başkanlığını ziyaret eden Çiğdem Karaarslan, parti binasını da gezdi.

Karaarslan, Anitta Otel’de düzenlenen "Şehrim 2023" Çorum Şehir Buluşması Çalıştayı’na katıldı.

Karaarslan, çalıştayda düşüncelerini Çorumlularla paylaştı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ