TKDK’DAN YENİ TESİSE %55 HİBE DESTEĞİ!

Okuduğunuz haber
ÇORUM ŞEKER, TÜRKİYE’DE EN YÜKSEK ALIM BEDELİNİ AÇIKLADI

ÇORUM, BEYAZA BÜRÜNDÜ

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇORUM ŞEKER, TÜRKİYE’DE EN YÜKSEK ALIM BEDELİNİ AÇIKLADI

ÇORUM ŞEKER, TÜRKİYE’DE EN YÜKSEK ALIM BEDELİNİ AÇIKLADI

S.S. Çorum Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ahmet Pehlivan, Çorum Şeker Fabrikası A.Ş. Türkiye’de en yüksek pancar alım bedelini açıkladığını söyledi.

GÜNDEM      15 Ocak 2022 - 14:22     0

ÇORUM ŞEKER, TÜRKİYE’DE EN  YÜKSEK ALIM BEDELİNİ AÇIKLADI

S.S. Çorum Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ahmet Pehlivan, Çorum Şeker Fabrikası A.Ş. Türkiye’de en yüksek pancar alım bedelini açıkladığını söyledi.

Pehlivan yaptığı açıklamada, “Çorum Şeker Fabrikası A.Ş., 2020-2021 döneminde 420 TL/Ton olan şeker pancarı alım fiyatını, çiftçilerimizin menfaatleri korumak, gelir seviyelerini yükseltmek, artan maliyetler ile sıkıntıda olan üreticilerimize bir nebze nefes olmak adına Yönetim Kurulumuzun da öneri ve destekleri ile 2022-2023 dönemi için 16 polar pancar alım taban fiyatını 800 TL/Ton olarak belirlemiştir. İlave olarak 40 TL/Ton küspe bedeli ve 60 TL/Ton da kota tamamlama primi ile toplam fiyat 900 TL/Ton olacaktır. Bu fiyat şu ana kadar Türkiye genelinde açıklanan en yüksek fiyatlardan birisidir” dedi.

Pehlivan, “S.S. Çorum Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu olarak Safi Holding Çorum Şeker Fabrikası A.Ş. yönetici ve idarecileri ile desteği olan herkese tüm üreticilerimiz adına teşekkür ederiz. Bu karar ile şeker pancarı tarımının bölgemizde daha da yaygınlaşacağı ve üreticilerimizin hak ettiği kazancı elde edeceğini düşünüyoruz. S.S. Çorum Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu olarak üreticilerimizin yanında olmaya her zaman devam edeceğiz. Tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni eder, bol ve bereketli bir yıl geçirmek dileğiyle saygılarımızı sunarız” açıklamalarında bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ