BAŞKAN SÜLÜK'TEN HALK BULUŞMASI!

Okuduğunuz haber
DAVUTOĞLUNDAN HIZLI TREN VE HAVAALANI SÖZÜ

TÜRK YILDIZLARI, KADEŞ MEYDANI’NDA İZLENECEK

Anasayfa   /    Siyaset    /    DAVUTOĞLUNDAN HIZLI TREN VE HAVAALANI SÖZÜ

DAVUTOĞLUNDAN HIZLI TREN VE HAVAALANI SÖZÜ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Çorum İl Başkanlığı binasını hizmete açtı.

SİYASET      01 Temmuz 2021 - 15:22     0

DAVUTOĞLUNDAN HIZLI TREN VE HAVAALANI SÖZÜ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Çorum İl Başkanlığı binasını hizmete açtı. Davutoğlu, İnönü Caddesi’ndeki parti binasının açılış konuşmasında ülke gündemi ve Çorum'a dair açıklamalarda bulundu.

Çiftçilerin perişan, meyve sebze üreticinin zor durumda olduğunu, mazot fiyatlarının karşılanamadığını dile getiren Davutoğlu, “Dün yine elektriğe zam yapıldı. Her gün zam üstüne zam yağarken onlar şatafatlarından, onlar kibirlerinden onlar israflarından hiç vazgeçmiyorsa işte biz onlara durun Anadolu insanının temiz duyguları üzerinde şatafat yaşayamazsınız diyoruz, demeye de devam edeceğiz. Porsiyonları küçültün diye halka seslenenler, emeklilerimizin, çiftçilerimizin, esnafımızın feryadını duymayanlara biz Çorum’dan sesleniyoruz. Biz o feryadı duyanlarız, biz halkın içinden gelenleriz. Biz bu milletin bütün değerlerini ayağa kaldırmak üzere yola çıkanlarız” ifadesini kullandı.

Davutoğlu, “Çorum inşallah terk edilmiş bir diyar gibi, çalışkan insanların, Türkiye ortalamasının üstünde üretim yapan insanların yollarının geçmediği hızlı trenin, yük treninin uğramadığı bir yer olmaktan çıkacak. Açık ve net olarak bir kez daha söz veriyorum Başbakanlığımda yarım bıraktırılan tüm projeleri inşallah yerine getireceğiz. Hızlı tren hattı Samsun’a ulaşırken mutlaka Çorum’dan geçecek. Merzifon’dan Çankırı’ya Kastamonu’ya giden yük tren hattı bu bölgenin en önemli tarım sanayi merkezi olan Çorum’dan geçecek. Çorum Havaalanı dâhil tüm imkanlara kavuşacak. Geleceğimiz Çorum’da da Türkiye’de de parlak olacak” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ