ÇORUM FK, BAŞKENT’TE 3 PUAN PEŞİNDE!

Okuduğunuz haber
DERNEKTE YAŞANAN CİNAYETE 6 TUTUKLAMA

İYİ PARTİLİ KOCASARAÇ DA ÇIRAY’I KINADI

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    DERNEKTE YAŞANAN CİNAYETE 6 TUTUKLAMA

DERNEKTE YAŞANAN CİNAYETE 6 TUTUKLAMA

Çorum'da bir dernekte 2 kişinin öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ      01 Kasim 2021 - 11:13     0

DERNEKTE YAŞANAN CİNAYETE 6 TUTUKLAMA

Çorum'da bir dernekte 2 kişinin öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

27 Ekim'de meydana gelen olayda, Yavruturna Mahallesi Esnafevler 1. Sokak'ta faaliyet gösteren Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneği'nde daha önce aralarında husumet olduğu iddia edilen iki grup arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüşmüş, Cihan Kanbur olay yerinde yaşamını yitirirken, Semih Özçelik (16) ise kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Olayda M.Y. ve K.Ö ise yaralanmıştı.

Cinayetin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Cinayet-Gasp Büro ekiplerince titizlikle yürütülen soruşturma kapsamında olayın daha önceden taraflar arasında devam eden husumet nedeniyle çıkan tartışma sonucu meydana geldiği tespit edilirken, olayla bağlantısı olduğu tespit edilen S.A., M.Ö., H.A., S.Ö., U.S., S.T, H.İ.D,. F.Ç., Ş.İ.Ş. ve M.B. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Cinayetle ilgili polis ekiplerinin yaptıkları aramalarda 3 adet tabanca, 103 adet tabanca fişeği, 7 adet otomatik ve pompalı tüfek, 63 adet av fişeği, 4 adet kalaşnikof (AK-47) mermisi ele geçirildi.

Emiyetteki sorularının ardından haklarında düzenlenen soruşturma evrakıyla birlikte adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ş.İ.Ş., S.T. ve S.Ö. savcılıkça, F.Ç. isimli şüpheli mahkemece serbest bırakılırken, S.A., M.Ö., H.A., U.S., H.İ.D ve M.B. isimli toplam 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ