UYUŞTURUCU OPERASYONU!

Okuduğunuz haber
DODURGA MODERN BİR TESİSE DAHA KAVUŞTU

GENÇ KALECİ PROFESYONEL YAPILDI

Anasayfa   /    İLÇELER    /    DODURGA MODERN BİR TESİSE DAHA KAVUŞTU

DODURGA MODERN BİR TESİSE DAHA KAVUŞTU

Başkan Aydın’ın seçim vaatlerinden biri olan Kongre Merkezi ve Düğün Salonu tamamlanarak hizmete açıldı

İLÇELER      27 Agustos 2021 - 11:33     0

DODURGA MODERN BİR TESİSE DAHA KAVUŞTU

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ın seçim vaatlerinden biri olan Kongre Merkezi ve düğün Salonu, tamamlanarak hizmete açıldı.
Belediye başkanlığında 3. Dönemini geçiren Mustafa Aydın, ilçenin temel sorunlarının yanısıra sosyal ve kültürel yaşantısına ve refah seviyesinin artırılmasına yönelik çalışmalara da imza atıyor. 
Belediye’nin asli görevleri olan altyapı çalışmalarını aksatılmadan yürütülmesini sağlayan Başkan Aydın, yeni hizmetleri de ilçeye kazandırıyor. 
2019 seçimlerinde vaat ettiği hizmetlerin yüzde 80’ine yakınını daha 2.5 yıl dolmadan yerine getiren Başkan Aydın’ın Kongre Merkezi ve Düğün Salonu da önemli vaatlerinden biriydi.
TKİ’ye ait arazi içerisinde bulunan alanın belediyeye tahsisini yaptığı girişimler neticesinde sağlayan Başkan Aydın, açık ve kapalı alanda 2 bin 500 kişi kapasiteli kongre merkezi ve düğün salonu projesini hayata geçirdi. 
Aydın’ın Milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı ile parti teşkilatlarıyla kurduğu samimi diyalog ve işbirliği neticesinde sağlanan desteklerle kongre merkezi ve düğün salonu kısa sürede yapıldı.
Oldukça modern bir görünümde ve kapsamlı bir salonu Dodurga ilçesine kazandıran Belediye Başkanı Mustafa Aydın, düğün, nişan, toplantı, konferans ve benzeri aktivitelerin yapılabileceği salonun ilçeye hayırlı olmasını temenni etti. 
Vaat ettiği hizmetleri bir biri yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Başkan Aydın, salonun yapılmasında destek sağlayan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, olmak üzere Milletvekili Oğuzhan Kaya, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve tüm parti teşkilatlarına ve çalışanlara teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ