BELEDİYESPOR’UN BÜYÜK BAŞARISI!

Okuduğunuz haber
İBİ, AHL’DE ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

SELAHATTİN TOPRAKÇI BABASINI KAYBETTİ

Anasayfa   /    KÜLTÜR-SANAT    /    İBİ, AHL’DE ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

İBİ, AHL’DE ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

AHL Park Avm, TRT Çocuk’un en sevilen çizgi karakterlerinden biri olan İbi’yi ağırlamaya hazırlanıyor.

KÜLTÜR-SANAT      18 Kasim 2021 - 12:17     0

İBİ, AHL’DE ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

AHL Park Avm, TRT Çocuk’un en sevilen çizgi karakterlerinden biri olan İbi’yi ağırlamaya hazırlanıyor.

20-21 Kasım’da AHL Park Avm’de çocuklarla buluşacak İbi’nin eğlenceli maceralarına, çocuklar da eşlik edecek. Etkinlik, tamamen ücretsiz olacak.

Ziyaretçilerine sadece alışveriş değil eğlenme fırsatı da sunan AHL Park Avm, 20-21 Kasım’da TRT Çocuk’un sevilen çizgi karakterinden biri olan İbi’yi misafir ediyor. Karşılaştıkları sorunları çözerken matematik ve fen bilgilerini, problem çözme yeteneklerini kullanarak eğlenceli çözümler üreten İbi ve arkadaşları, minik izleyicilerine; matematiğin ve bilimin günlük yaşantılarının her yerinde var olduğunu da hissettiriyor.

BU MASALDA SİZ DE YERİNİZİ ALIN

En yakın dostu Tosi ve arkadaşları Hoppa ve Pumba ile birlikte Baldiyar topraklarını keşfetmek için maceradan maceraya koşan İbi, bu seferki yolcuğuna AHL Park Avm ziyaretçilerini de dahil edecek. 20-21 Kasım tarihlerinde üçer seans gösterimde olacak İbi etkinliği, ücretsiz olarak izlenebilecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ