RENLER: AŞGIN ÇORUM’U TAŞ DEVRİNE DÖNDÜRDÜ

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMPOZYUMU

ÜNLÜ, MİNİKLERİ SEVİNDİRDİ

Anasayfa   /    İLÇELER    /    İSKİLİP’TE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMPOZYUMU

İSKİLİP’TE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMPOZYUMU

İskilip Belediyesi madde bağımlılığı ile mücadele edilmesi kapsamında 16-17 Ekim tarihlerinde alanında uzman profesörlerin katılımı Uyuşturucu ile Mücadele ve Bilim adlı sempozyum düzenliyor.

İLÇELER      20 Eylül 2021 - 11:17     0

İSKİLİP’TE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMPOZYUMU

İskilip Belediyesi madde bağımlılığı ile mücadele edilmesi kapsamında 16-17 Ekim tarihlerinde alanında uzman profesörlerin katılımı ve İskilipli Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri bölümü Ana Bilim dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Çayköylü Başkanlığında Uyuşturucu ile Mücadele ve Bilim adlı sempozyum düzenliyor.
İki gün sürecek olan sempozyumu sosyal medyada duyuruna Belediye Başkanı Ali Sülük; “Belediyemiz himayesinde 16-17 Ekim tarihlerinde gerçekleştireceğimiz “Uyuşturucu ile Mücadele ve Bilim sempozyumunun ön toplantısını hemşerimiz Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali Çayköylü ile birlikte gerçekleştirdik. Halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleştireceğimiz ve madde bağımlılığı konusunda ülkemizin dünyaca ünlü hocalarını ilçemizde ağırlayacağımız bu eğitici sempozyumun hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ