SUNGURLU’YA 13 SPOR TESİSİ YAPILACAK

Okuduğunuz haber
JASAT’TAN KAÇAMADILAR

ÇORUM TARİHİNİN EN BÜYÜK ATLI ETKİNLİĞİ

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    JASAT’TAN KAÇAMADILAR

JASAT’TAN KAÇAMADILAR

Çorum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 26 kişiyi yakaladı.

ASAYİŞ      09 Kasim 2021 - 13:03     0

JASAT’TAN KAÇAMADILAR

Çorum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 26 kişiyi yakaladı.

İl Jandarma Komutanlığı  Asayiş Şube Müdürlüğü emrinde görev yapan Jandarmanın Dedektifleri Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından Eylül-Ekim ayları içerisinde uzun süredir aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Çeşitli suçlardan hakkında  15 yıl 7 ay 15 gün kesinleşmiş cezası bulunan bir şahıs, Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Birlikte Yağma suçundan haklarında 10 yıl ve

8 yıl 4 ay kesinleşmiş cezası bulunan iki şahıs, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama suçundan hakkında 8 yıl 2 ay kesinleşmiş cezası bulunan bir şahıs olmak üzere toplam (26) şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 21’i tutuklanarak cezaevlerine teslim edildi.

Çorum İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde, emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin devamlılığını sağlamak maksadıyla, ilgili makamlarla koordineli ve vatandaşların desteğiyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, faili meçhul olayların araştırılması ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız devam edileceği bildirildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ