TÜGVA’LI HANIMLAR AŞURE DAĞITTI

Okuduğunuz haber
ORTAKÖY’E ÇÖP KONTEYNERİ!

26.5 BİN DEKAR ARAZİ SUYA KAVUŞUYOR

Anasayfa   /    İLÇELER    /    ORTAKÖY’E ÇÖP KONTEYNERİ!

ORTAKÖY’E ÇÖP KONTEYNERİ!

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, ilçesi için yapmış olduğu hizmetlere her geçen gün yenilerini ekleyerek devam ediyor.

İLÇELER      26 Agustos 2021 - 11:05     0

ORTAKÖY’E ÇÖP KONTEYNERİ!

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, ilçesi için yapmış olduğu hizmetlere her geçen gün yenilerini ekleyerek devam ediyor.

Ortaköy Belediye Başkanlığı İlçenin çeşitli bölgelerinde kullanılmak üzere 48 adet çöp konteyneri alımı yaptı.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, yaptığı açıklamada, “İlçemiz için yapmış olduğumuz çalışmalarımıza hızımızı kesmeden devam ediyoruz. İlçemizin çeşitli bölgelerinde kullanılmak üzere 48 adet çöp konteyneri temin ettik. İlçemize vermiş olduğu desteklerden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, Ak Parti MKYK üyesi ve Çorum Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan’a ve İl Başkanımız Av. Yusuf Ahlatçı’ya ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ