ÇORUMLU GENCİ MOTOSİKLET KAZASI HAYATTAN KOPARDI

Okuduğunuz haber
ORUÇ SOKAK’A SEMT PARKI

CHP 98 YAŞINDA

Anasayfa   /    Gündem    /    ORUÇ SOKAK’A SEMT PARKI

ORUÇ SOKAK’A SEMT PARKI

Çorum Belediyesi park ihtiyacı olan bölgelerde semt parkı yapımını sürdürüyor.

GÜNDEM      09 Eylül 2021 - 14:06     0

ORUÇ SOKAK’A SEMT PARKI

Çorum Belediyesi park ihtiyacı olan bölgelerde semt parkı yapımını sürdürüyor.

Kunduzhan Mahallesi Oruç Sokak’ta yapımına başlanan semt parkındaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel ve teknik heyetten bilgi aldı.

Devane olarak bilinen bu bölgede bir yandan mülkiyeti belediyemizde olan metruk binaların yıkımını gerçekleştirirken bir yandan da yeni bağlantı yolları kazandırmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Şehir genelinde devam eden 5 yeni semt parkı çalışmalarımızın yanı sıra Azerbaycan Caddemizin üzerinde yer alan Devane Camimizin karşısında da 2 bin 700 metre kare alana oturan bir semt parkı inşa ediyoruz. Semt parkımız tamamlandığında bu bölgenin park konusundaki eksikliğini gidermiş olacağız. Burayla birlikte 2021 yılında 6 yeni semt parkını da şehrimize kazandırmış olacağız” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın semt parkı inceleme ziyaretine Kunduzhan Mahallesi Muhtarı Kadir Akçal’da eşlik etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ