ŞEHİT ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE YALÇIN’IN ADI PARKTA YAŞAYACAK

Okuduğunuz haber
OSMANCIKLILAR CUMHUR İTTİFAKINA SAHİP ÇIKIN!

ÇORUM’UN DA MİLLETVEKİLİYİM

Anasayfa   /    Gündem    /    OSMANCIKLILAR CUMHUR İTTİFAKINA SAHİP ÇIKIN!

OSMANCIKLILAR CUMHUR İTTİFAKINA SAHİP ÇIKIN!

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Osmancıklılara seslenerek, Cumhur İttifakına sahip çıkmalarını istedi.

GÜNDEM      12 Eylül 2021 - 12:48     0

OSMANCIKLILAR CUMHUR  İTTİFAKINA SAHİP ÇIKIN!

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Osmancıklılara seslenerek, Cumhur İttifakına sahip çıkmalarını istedi.
Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın adının verildiği parkın açılışında konuşan
MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin selamını ileterek konuşmasına başladı.
Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın artık tüm Türkiye ve dünyada bilinen bir öğretmen olduğunu söyleyen Halil Öztürk, kendisinin Türk milletin gönlünde her zaman yer alacağını kaydetti. 
Türkiye’nin 3 tarafı denizle, 4 tarafı ise hainlerle çevrili bir ülke olduğunu ifade eden Milletvekili Öztürk, Türkiye ne zaman büyümeye ve yükselmeye başlasa hainlerin hemen harekete geçtiğini, Türk milletinin iradesini ortadan kaldırmaya ve diz çöktürmeye çalıştığını vurguladı.
Öztürk, “Düşman düşmanlığını yapmaktan hiç vazgeçmiyor. Ancak Türk milleti en son 15 Temmuz hain FETÖ darbesinde de göstermiştir ki, ne zaman devletimiz tehlike yaşadı, o zaman bir ve beraber olarak devletini koruyup kollamak için mücadeleden geri kalmıyor” dedi.
15 Temmuz’dan sonra kurulan Cumhur İttifakı ile hainlere karşı mücadele kararlılığının her ortamda ve platformda devam ettiğini belirten Öztürk, “bunların amacı Cumhur ittifakının dağılması, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye diz çöktürmek değil, asil amaç Ortadoğu ve Balkanlar’da arzu ettikleri düzeni hayata geçirme mücadelesidir. Bugün ülkenin başında milli bir irade ortaya koyan Recep Tayyip Erdoğan ve o iradeye kayıtsız şartsız destek veren Devlet Bahçeli gibi bir lider olmasa Türkiye’ye bu kadar saldırı olmaz. Mesele Türk devletine ve milletine diz çöktürme meselesidir. O bakımdan siz Osmancıklılardan geçmişte olduğu gibi Cumhur İttifakına geniş bir şekilde destek vermenizi arzu ediyorum” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ