GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNE, ÇORUM DAMGASI

Okuduğunuz haber
ÖZKAN ŞANAL, GÜVEN TAZELEDİ

AŞUTOĞLU, TEKRAR BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    ÖZKAN ŞANAL, GÜVEN TAZELEDİ

ÖZKAN ŞANAL, GÜVEN TAZELEDİ

Çorum Bakkallar ve Bayiler Odası’nın Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

GÜNDEM      10 Ocak 2022 - 11:56     0

ÖZKAN ŞANAL, GÜVEN TAZELEDİ

Çorum Bakkallar ve Bayiler Odası’nın Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Tek liste halinde gidilen seçimde Oda Başkanlığını uzun yıllardır başarıyla sürdüren Özkan Şanal tekrar Başkanlığa seçilerek, güven tazeledi.

ÇESOB’ta düzenlenen Genel Kurul’da saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gelir-gider bilançoları okunarak ibra edildi ardından emektar üyelere plaketleri takdim edildi.

Son olarak tek liste halinde gidilen seçimde mevcut Oda Başkanı Özkan Şanal, tekrar Başkanlığa seçilerek, güven tazeledi. Şanal, yaptığı teşekkür konuşmasında, oda üyelerini bugüne kadar hiçbir konuda mahcup etmediğini söyleyerek, daha çok hizmet sözü verdi.

Özkan Şanal Başkanlığı’ndaki Bakkallar ve Bayiler Odası’nın Yönetim Kurulu Orhan Bolat, Murat Çoban, Tuncay İbiş, Mustafa Şahin Aşcı, Nadir Ateş, Ali Rıza Alabay, Mustafa Başıbüyük ve Hasan Hüzeyin Doğrusöz’den oluşurken, Denetim Kurulu ise Hıdır Baş, Keramettin Yıldız ve Fatih Cömert’ten oluştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ