DAHA AŞACAK ÇOK ENGELİMİZ, ULAŞACAK ÇOK ZAFERİMİZ VAR

Okuduğunuz haber
POLİS ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

BAŞKAN ÖĞRENCİLERE KALEM HEDİYE ETTİ

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    POLİS ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

POLİS ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

Çorum’da uyuşturucu madde ticareti yaptığı gerekçesiyle yapılan iki ayrı operasyonda 3 şahıs yakalandı.

ASAYİŞ      16 Eylül 2021 - 16:06     0

POLİS ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

Çorum’da uyuşturucu madde ticareti yaptığı gerekçesiyle yapılan iki ayrı operasyonda 3 şahıs yakalandı.

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında; 14 Eylül 2021 günü  Samsun plakalı bir araç takibe alınarak kontrollü şekilde durduruldu. Araçta yapılan aramada, 10 adet sentetik ecza maddesi ele geçirilerek,         2 şahıs, “TCK 191 Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan yakalandı, ifade işlemleri ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili detaylı ve titiz çalışma sonucunda; sentetik ecza maddeleri satışa arz ettiği tespit edilen başka bir şahsın yakalanması çalışmalarına başlandı. Yapılan operasyon sonucunda şahıs ikametinde yakalandı. Şahsın ikametinde ve aracında yapılan aramalarda; aynı tip ve özelliklerde toplam (32) adet  daha sentetik ecza maddesi ele geçirilmesi üzerine şüpheli şahıs gözaltına alındı. Şahıs,  “Uyuşturucu Madde Ticareti-TCK 188” suçundan sevk edildiği adli makamlarca “Adli Kontrol Tedbiri” ile serbest bırakıldı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ