ÖĞRETMEN LİSESİ CADDESİ’NE ÇİFT ŞERİT YOL

Okuduğunuz haber
ŞAMPİYONLUK KUPASI PARK BAHÇELERİN!

AVCI CİNAYETİNE 1 TUTUKLAMA!

Anasayfa   /    SPOR    /    ŞAMPİYONLUK KUPASI PARK BAHÇELERİN!

ŞAMPİYONLUK KUPASI PARK BAHÇELERİN!

18 birimden 208 personelin katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf Park ve Bahçeler Müdürlüğü oldu.

SPOR      10 Aralik 2021 - 11:36     0

ŞAMPİYONLUK KUPASI PARK BAHÇELERİN!

Çorum Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen birimler arası futbol turnuvası sona erdi. 18 birimden 208 personelin katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf Park ve Bahçeler Müdürlüğü oldu.

Ticaret Halı Saha’da gerçekleştirilen final maçına Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan, Zübeyir Tuncel, birim müdürleri ve belediye personeli izleyici olarak katıldı.

Final maçında Park ve Bahçeler Müdürlüğü – Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nü 3-1 yenerek birinci olurken Özel Güvenlik Birimi – Yapı Kontrol Müdürlüğü’nü 13-9 yenerek üçüncü oldu.

Personelin moral ve motivasyonu açısından bu tür etkinliklere önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz birimler arası futbol turnuvamızın bu yıl 6. sını düzenledik. 18 birimimizden 208 personelimiz bir ay boyunca ter döktü” dedi. Başkan Aşgın, burada önemli olan birinci ya da ikinci olmak değil kardeşlik hukukunu ön plana çıkartmak ve centilmence bir futbol sergilemektir. Ben turnuvaya katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu. �Başkan Aşgın, “Turnuvanın gol kralı olan Gökhan Çetin’i, en centilmen futbolcu seçilen Necip Çelik’i ile hakemlerimizi de ayrıca tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ