KOYUN SÜRÜSÜNE KURT SALDIRDI

Okuduğunuz haber
SARIGÜL: 2022'DE SEÇİM VAR

CEYLAN VE AŞGIN’DAN ESNAF ZİYARETİ!

Anasayfa   /    Siyaset    /    SARIGÜL: 2022'DE SEÇİM VAR

SARIGÜL: 2022'DE SEÇİM VAR

Türkiye Değişim Partisi Çorum 1. Olağan kongresi gerçekleştirildi.

SİYASET      06 Eylül 2021 - 10:32     0

SARIGÜL: 2022'DE SEÇİM VAR

Türkiye Değişim Partisi Çorum 1. Olağan kongresi gerçekleştirildi.

Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Türkiye Değişim Partisi Çorum 1. Olağan Kongresi'ne Genel Başkan Mustafa Sarıgül' de katıldı.

Kongreye Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanının yanı sıra CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Deva Partisi İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, Gelecek Partisi İl Başkanı İsmail Barış Coşkunsu, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Yavuz Uygur, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız, Anadolu Hitit Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Güngör Atak ve çok sayıda partili ve davetli katıldı.

Kongre divan başkanlığının belirlenmesiyle devam etti.

Divan başkanlığına Deniz Kaya, katip üyeliklere Selim Çenesiz ve Bünyamin Akkaya getirildi.

Kongrenin açılış konuşmasını Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Engin Erenler Yaparak, kongreye katılanları selamladı.

Türkiye Değişim Partisi Çorum 1. Olağan Kongresinde Konuşan TDP İl Başkanı Engin Erenler, selamlama konuşması yaptı.

Türkiye Değişim Partisi'nin gençlik kollarında görev yaptığını kaydeden İl Başkanı Engin Erenler, teşkilatın içerisinden gelmenin verdiği gururu yaşadığını dile getirdi. Erenler "Medeniyetin Beşiği, Hititlerin Başkenti Çorum'a hoşgeldiniz. Kongremizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hareketi berekete dönüştüren bir genel başkanımız var. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye Değişim Partisi Çorum 1. Olağan Kongresi'nde konuşan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül 2022 yılında seçim olacağını söyledi.

Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu'da gerçekleştirilen TDP Çorum İl Kongresine katılan Genel Başkan Mustafa Sarıgül 2022 yılında erken seçim olacağını kaydederek, 70 ilde örgütlendiklerini 48 ilde kongrelerini yaptıklarını açıkladı.

Ankara’ya kiracı olmaya değil ev sahibi olmaya gittiklerinin altını çizen Sarıgül, AK Parti’den anahtarı alacaklarını dile getirdi.

Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı olduğunu belirten Sarıgül, siyasi anlayışın Türkiye’yi böldüğünü ve kendilerinin kucaklaşarak bunu çözeceklerini söyledi.

RİZE'YE YAPILIYORSA ÇORUM'A DA YAPILSIN

Çorum il teşkilatının kongresine katılan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Çorum'a "Demiryolu ve Havaalanı Yapılsın" dedi.

Çorum'un artık bir teknoloji kenti olması gerektiğini vurgulayan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Çorum'un çalışkan çiftçisinin, sanayicisinin devlet yatırımlarından artık yararlanması gerektiğini belirtti.

AFGANİSTAN'DA BÜYÜK BİR OYUN OYNANIYOR

Afganistan'da büyük bir oyun oynanıyor diyen Sarıgül, "Amerika 20 yıl orda kaldı. Tanklarını, toplarını, uçaklarını 20 yıl savaştığı talibana bırakıp kaçtı. Ne karşılığında biliyor musunuz? Yakında İran'a karşı savaşacaklar. İran'dan buraya binlerce kişinin gelmesini sağlayacaklar. Bunu da söyleyen tek parti Türkiye Değişim Partisi. Çünkü Diğerleri Amerika'dan biz Allah'tan korkuyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ