İSBİR, HEMŞEHRİMİZ ÇELİK’İ ZİYARET ETTİ

Okuduğunuz haber
SARIGÜL’DEN ERENLER’E ÖVGÜ

OĞUZLAR’A 1 YILDA 5.5 MİLYON KATKI!

Anasayfa   /    Siyaset    /    SARIGÜL’DEN ERENLER’E ÖVGÜ

SARIGÜL’DEN ERENLER’E ÖVGÜ

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Çorum İl Başkanı Engin Erenler'e övgü dolu sözler sarf etti.

SİYASET      23 Agustos 2021 - 14:22     0

SARIGÜL’DEN ERENLER’E ÖVGÜ

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Çorum İl Başkanı Engin Erenler'e övgü dolu sözler sarf etti.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Afet bölgesini ziyaret etti.

Ziyarette TDP Çorum İl Başkanı Engin Erenler, Genel Başkan Mustafa Sarıgül'e eşlik etti.

Ziyaret sonrası Mustafa Sarıgül, Engin Erenler'e övgü dolu sözler sarfetti. Sarıgül, "Sevgili Enginimle birlikte Kastamonu Sel bölgesindeydik. Kendisine bir baktım. Enginime il başkanlığı yakışıyor. Gelecekte inşallah çok önemli görevlerde yer alacak. O görevlerde yakışır. Kendisini geliştiriyor, güçlendiriyor. İlçe başkanlarına baktım. Yöneticilere baktım. Çorum oturmuş. Enginime de yakışmış" dedi.

Ziyarete Erenler’in yanı sıra; Ankara  İl Başkanı Deniz Kaya, Kastamonu İl Başkanı Ender Durak, Çorum İl Sekreteri İsmail Koparan, Çorum Merkez İlçe Başkanı Seyit Ahmet Çifçi ve Laçin İlçe Başkanı Sercan Keser de hazır bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ