RAKİPTE HOCA DEĞİŞTİ

Okuduğunuz haber
ÇORUM FK’YE 300 BİN TL PRİM SÖZÜ!

İSBİR, YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCISI ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

Anasayfa   /    SPOR    /    ÇORUM FK’YE 300 BİN TL PRİM SÖZÜ!

ÇORUM FK’YE 300 BİN TL PRİM SÖZÜ!

Ahlatcı Çorum FK’ya Süper Lig’e çıkması halinde bir prim de Hitit Temizlik firmasından geldi.

SPOR      13 Mayis 2024 - 11:07     0

ÇORUM FK’YE 300 BİN TL PRİM SÖZÜ!

Ahlatcı Çorum FK’ya Süper Lig’e çıkması halinde bir prim de Hitit Temizlik firmasından geldi.

Perşembe günü Play-Off 1.tur maçında sahasında Kocaelispor ile karşılaşacak olan Çorum FK’ya Çorumlu iş insanlarından destek beklenildiği gibi olmasa da prim açıklamaları gelmeye başladı. İlk olarak Hasan Kaya Yapı İnşaat sahibi Hasan Kaya Süper Lig’e çıkılması halinde 200 bin TL prim vereceğini açıklamıştı. Dün de Hitit Temizlik sahibi Ümit Keleş 300 bin TL prim sözü verdi.

Sıkı bir Çorum FK tutkunu olduğunu belirten Ümit Keleş, Çorum FK’nın 56 yıl sonra çıktığı 1.Lig’de büyük başarıya imza attığını söyledi. Süper Lig’in hayal olmadığına da vurgu yapan Keleş, “Çorum FK’ya Kocaelispor karşısında başarılar diliyorum. Umarım kazanır yolumuza devam ederiz. Çorumlu bir iş insanı olarak Çorum FK’ya Süper Lig’e çıkması halinde 300 bin TL prim vereceğim. Herkesi de imkanı doğrultusunda memleketinin takımına destek olmaya davet ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ