BAŞKANLARICUMHUR İTTİFAKI RUHUNU YAŞATIYORLAR

Okuduğunuz haber
ŞEHİT ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE YALÇIN’IN ADI PARKTA YAŞAYACAK

OSMANCIKLILAR CUMHUR İTTİFAKINA SAHİP ÇIKIN!

Anasayfa   /    Gündem    /    ŞEHİT ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE YALÇIN’IN ADI PARKTA YAŞAYACAK

ŞEHİT ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE YALÇIN’IN ADI PARKTA YAŞAYACAK

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın adı Osmancık’ta bir parka vererek ölümsüzleşti.

GÜNDEM      12 Eylül 2021 - 12:46     0

ŞEHİT ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE  YALÇIN’IN ADI PARKTA YAŞAYACAK

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın adı Osmancık’ta bir parka vererek ölümsüzleşti.
İLKSAN Şehit Eğitim Çalışanlarını Anma 2021 Yılı Etkinlikleri, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın memleketi olan Çorum'un Osmancık İlçesinde, İLKSAN-Osmancık Belediyesi iş birliği ile düzenlenen programlarla gerçekleştirildi.
9 Haziran 2017 tarihinde Batman'ın Kozluk ilçesinde karne dağıttıktan sonra evine gittiği sırada PKK terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan Şenay Aybüke Yalçın, 11 Eylül 
Şehit Öğretmenler Günü’nde bir kez daha anıldı.
Osmancık Şehitliğindeki anma programı Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Ardından da şehit öğretmen ve diğer şehitler için dua okunarak kabşrlerine karanfil bırakıldı.
Koyunbaba Caddesi Karaağaç Sokak’ta bulunan Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın adını taşıyan park da törenle açıldı.
Törene Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Şerif Okudan, CHP Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, MHP Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, İyi Parti Osmancık İlçe Başkanı Mustafa Sefer Boyacı, Türk Eğitim Sen Genel Başkanı hemşehrimiz Talip Geylan, Borsa Başkanı Naki Özkubat, Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın ailesi, siyasi parti temsilcileri, bazı daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan törende, İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, birer konuşma yaparak, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşları, eğitim şehitleri ve terörle mücadelede şehit düşenleri rahmet ve minnetle andıklarını söylediler.
Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Parkı'nın açılışı, şehit öğretmenler anıtı açılışı, şehit öğretmenler künye fotoğraf sergisi açılışı ve Beylerçelebi Camii'nde mevlid-i şerif okutulması ile program sona erdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ