VALİ ÇİFTÇİ, ACI TABLOYU AÇIKLADI

Okuduğunuz haber
SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ TÖREN ALANI

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

Çorum’da 14 ayrı suçtan arama kaydı bulunan ve hakkında 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs polisin yaptığı çalışma neticesinde yakalandı.

ASAYİŞ      19 Ekim 2021 - 12:04     0

SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

Çorum’da 14 ayrı suçtan arama kaydı bulunan ve hakkında 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs polisin yaptığı çalışma neticesinde yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Oto Hırsızlığı Büro Amirliğince Çorum’da asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında; 29.08.2021 – 10.09.2021 tarihleri arasında meydana gelen (4) dört otodan hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Çevreyolu İskilip Dolma Evi isimli işyeri önünde park halindeki bir araçtan, 8 adet çeyrek altın, 2 adet altın bilezik, 4 adet tam altın, 2 adet altın yüzük ve 1 adet altın kolye hırsızlığı,  Osmancık Caddesi, Elit Dondurma isimli işyeri önünde park halindeki bir araçtan 1,200 para ve 1 adet cep telefonu hırsızlığı, Hüyük Caddesi üzerinde boş arazide park halindeki bir araçtan bayan kol çantası hırsızlığı,  Mimar Sinan 1. Cadde üzerinde park halindeki bir araçtan bayan kol çantası hırsızlığı olayları meydana geldi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekiplerinin yaptıkları çalışmalarda; bahsi geçen otodan hırsızlık olaylarının faili olarak tespit edilen 1 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın yapılan GBT sorgulamasında 3 (üç) tanesi Çorum’dan olmak üzere, toplam 14  ayrı hırsızlık suçundan aranma kaydının bulunduğu ve Mahkemelerce 20 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edildi.

Şahıs, sorgulamasının ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Çorum kapalı Cezaevi’ne teslim edildi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ