HOBİ KÖYÜ PROJESİ YENİDEN İHALE OLUYOR

Okuduğunuz haber
UYUŞTURUCU OPERASYONU: 8 TUTUKLAMA

TKDK’DAN YENİ TESİSE %55 HİBE DESTEĞİ!

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    UYUŞTURUCU OPERASYONU: 8 TUTUKLAMA

UYUŞTURUCU OPERASYONU: 8 TUTUKLAMA

Çorum İl Jandarma Komutanlığı tarafından 6 aynı adrese uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

ASAYİŞ      14 Ocak 2022 - 17:09     0

UYUŞTURUCU OPERASYONU: 8 TUTUKLAMA

Çorum İl Jandarma Komutanlığı tarafından 6 aynı adrese uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, Jandarma ekipleri, 11 Ocak 2022 günü Çorum Merkezde (1), Alaca Merkezinde (4) ve Alaca ilçesinde bir köyde olmak üzere toplam (6) adrese Adli Makamlardan alınan arama kararına istinaden eş zamanlı olarak operasyon yaptı.

Yapılan aramada, (10) gr toz esrar, (113) gr kubar esrar, (9) gr metamfetamin, (2) gr bonzai, (13) adet sentetik uyuşturucu hap, (1) adet hashas terazi, (2) adet ruhsatsız tabanca, (1) adet kurusıkı tabanca, (1) adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, (32) adet tabanca fişeği, (1) adet G-3 piyade tüfeği fişeği, (24) adet av tüfeği fişeği, (4) adet tabanca şarjörü, (4) adet uyuşturucu kullanma aparatı, (19) adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan sigara sarma kağıdı, (1) top uyuşturucu içiminde kullanılan alüminyum folyo ve (2) adet sustalı bıçak ele geçirildi.

Konu ile ilgili tamamlanan soruşturma evrakları ile birlikte Adli Makamlara sevk edilen (6) şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilirken(2) şüpheli şahıs hakkında ise gıyabi tutuklama kararı verildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ