AHMET ŞEN, KAHVECİLER ODASINA ADAY!

Okuduğunuz haber
VALİ ÇİFTÇİ, ACI TABLOYU AÇIKLADI

SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    VALİ ÇİFTÇİ, ACI TABLOYU AÇIKLADI

VALİ ÇİFTÇİ, ACI TABLOYU AÇIKLADI

COVİD, 1272 CAN ALDI, 159 HASTA VAR, 21 HASTA YOĞUM BAKIMDA, 16 ENTÜBE

SAĞLIK      19 Ekim 2021 - 11:55     0

VALİ ÇİFTÇİ, ACI TABLOYU AÇIKLADI

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, koronavirüs salgını ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyerek çok önemli bilgileri paylaştı.

Vali Çiftçi, Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’da vaka oranının 100 binde 436,31 olarak açıklandığını hatırlattı.

LÜTFEN KURALLARA UYALIM

Bu rakamlara göre Çorum’un Türkiye sıralamasında vaka oranlarının yüksekliği bakımında 8. Sırada olduğuna vurgu yapan Vali Çiftçi, Çorumlara seslenerek, “Kurallarda bir değişiklik yok. Lütfen, maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edelim, aşımızı yaptıralım” diye çağrıda bulundu.

ÇORUM AŞILAMADA YÜZDE 77.4

Aşılama oranlarıyla ilgili de bilgiler veren Vali Çiftçi, 1. ve 2. doz aşısını yaptırmış 18 yaş üstü vatandaşların oranının yüzde 77.4 olduğunu bildirirken, 12 yaş ve üstü aşısını tamamlama oranının ise yüzde 74.95 olduğunu kaydetti.

HER 100 TESTEN 20’SİNDE

VAKAYA RASTLANIYOR
Hem aşımala. Hem de vaka oranlarının yüksek olmasına dikkat çeken Vali Çiftçi,

testlerin vakaya dönüşme oranlarının ise yüzde 18.51 olduğunu, test yaptıran her 100 kişiden 20’sinde vakaya rastlanıldığını söyledi.

COVİD, ÇORUM’DA 1272 CAN ALDI

Pandeminin başladığı ilk günden itibaren Çorum’da 1272 kişinin hayatını kaybettiğini açıklayan Vali Mustafa Çiftçi, hastanelerde şu anda 159 hastanın yatarak tedavi gördüğünü, 21 hastanın yoğum bakımda, 16 hastanın da entübe olarak tedavilerine devam edildiğini vurguladı.

Vali Çiftçi, vakaların artışında mevsimler etkilerin önemli rol oynadığını da sözlerine ekledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ