JANDARMADAN SİLAH OPERASYONU!

Okuduğunuz haber
VALİYE ÇORUM FK FORMASI

BELEDİYE’DEN ASFALT ÇALIŞMASI

Anasayfa   /    SPOR    /    VALİYE ÇORUM FK FORMASI

VALİYE ÇORUM FK FORMASI

Ekranların bir spor klasiği haline gelen Kronometre programı ekibi, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

SPOR      25 Eylül 2021 - 12:18     0

VALİYE ÇORUM FK FORMASI

Ekranların bir spor klasiği haline gelen Kronometre programı ekibi, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'ye üzerinde isminin yer aldığı 19 numaralı forma ile Çorum FK armalı maske hediye edildi. Vali Çiftçi, önümüzdeki hafta Çorum'da oynanacak iç saha maçına gelerek tribündeki yerini alacağını duyurdu.
BİR AYDIR AFET BÖLGESİNDEYDİ
Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, sel felaketinin yaşandığı Sinop’un Türkeli ilçesinde yaklaşık bir aydır çalışmaları koordine etmişti. Afet bölgesindeki görevinin bitmesinden sonra tekrar Çorum'a dönerek görevine başlayan Vali Mustafa Çiftçi, makamında Kronometre programı ekibinden Gazeteciler Mehmet Güley, Mustafa Külcü ve Ali Özdemir'i konuk etti. Sporun konuşulduğu ziyaret sırasında Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'ye kendi ismini taşıyan 19 numaralı Çorum FK forması ve Çorum FK armalı maske hediye edildi.
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA MAÇTAYIZ
Bu hafta deplasmanda Manisa temsilcisi Turgutluspor'a konuk olan Çorum FK, önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircisi önünde Serik Belediyespor'u ağırlayacak. Çorum Valisi Mustafa Çiftçi de, programında her hangi bir değişiklik olmaması durumunda maça gelerek tribündeki yerini alacağını söyledi. Ziyarette Kronometre programı ekibinden Mehmet Güley, Mustafa Külcü ve Ali Özdemir hazır bulunurken, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'ye yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür edildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ