ŞAHİN’DEN EMEKTAR ÜYEYE VEFA!

Okuduğunuz haber
AK PARTİ ADAY ADAYI EMNİYET MÜDÜRÜ'NÜ TEHDİT Mİ ETTİ?

KIRMIZI IŞIKTA GEÇEN MOTOSİKLET OTOMOBİLE ÇARPTI, SÜRÜCÜ YARALANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    AK PARTİ ADAY ADAYI EMNİYET MÜDÜRÜ'NÜ TEHDİT Mİ ETTİ?

SON DAKİKA ! AK PARTİ ADAY ADAYI EMNİYET MÜDÜRÜ'NÜ TEHDİT Mİ ETTİ?

Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Mehmet Vahdettin Küçükbenli’nin sosyal medya üzerinden trafik sorununa dikkat çekmek amacıyla yaptığı paylaşımda kullandığı ifadeler tepki çekti.

GÜNDEM      27 Subat 2024 - 16:58     0

AK PARTİ ADAY ADAYI EMNİYET  MÜDÜRÜ'NÜ TEHDİT Mİ ETTİ?

14 Mayıs 2023 seçimlerinden önce Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Mehmet Vahdettin Küçükbenli’nin sosyal medya üzerinden trafik sorununa dikkat çekmek amacıyla yaptığı paylaşımda kullandığı ifadeler tepki çekti.

Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Benka Arıcılık firması sahibi olan Mehmet Vahdettin Küçükbenli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, mesai bitiminde Organize Sanayi Bölgesi ile Terminal kavşağı arasında servis minibüslerinin üç şerit halinde trafikte tehlike yarattığını ileri sürerek, Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinden kontrollerin yapılmasını talep etti. AK Partili Küçükbenli, kontroller yapılmaması halinde ise durumu CİMER’e yazacağını belirtti.

Göreve başladığı günden beri şehrin güvenliği ve huzuru için gecesini gündüzüne katarak yoğun bir tempoda çalışan Çorum Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, Mehmet Vahdettin Küçükbenli'nin yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. Küçükbenli'nin paylaşımına cevaben, “tehdit mi, ihbar mı?” şeklinde bir paylaşımda bulunan İl Müdürü Arif

Pehlivan’ın paylaşımının altına yorum yazan Küçükbenli, tehdit etmediğini daha öncede şikayet olan konuyu bir kez daha gündeme getirme medeni cesaretini gösterdiğini ileri sürdü.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ