GENÇ ADAM KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Okuduğunuz haber
2023 SEÇİMLERİNDEN DE ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

KOÇTAŞ AHL PARK AVM’DE AÇILDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    2023 SEÇİMLERİNDEN DE ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

2023 SEÇİMLERİNDEN DE ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

AK Parti Çorum Milletvekili VE MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, 2023 seçimlerinde zaferle çıkacaklarını kaydetti.

SİYASET      05 Mayis 2022 - 10:50     0

2023 SEÇİMLERİNDEN DE ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

AK Parti Çorum Milletvekili VE MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, 2023 seçimlerinde zaferle çıkacaklarını kaydetti.

Parti teşkilatları tarafından düzenlenen programda konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bayramların birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı özel günler olduğunu söyledi.

Uzun bir aradan sonra yüz yüze, yan yana omuz omuza bayramlaşma sevincini beraber yaşadıklarını belirten Milletvekili Ceylan, dolu dolu bir Ramazan Ayını daha geride bıraktıklarını ve gelecek günlerin daha da güzel olacağını ifade etti.

Teşkilatlara Ramazan ayında yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Milletvekili Ceylan, "Bayramlar; sevincimiz, kucaklaşmamız, muhabbetimizdir. Hep söylediğimiz gibi, bizim en büyük gücümüz milletimizin birliği, beraberliği, kardeşliğidir. Hemşehrilerimin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sağlıklı ve huzur içinde nice bayramlara kavuşmayı diliyorum" dedi.

Bayramlaşma törenine katılan partililerin ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Milletvekili Ceylan, gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür etti.

Türkiye'ye çağ atlatmanın gururunu yaşadıklarını belirten Milletvekili Ceylan, "Nerede yaşarsak yaşayalım inancımız, kültürümüz, dilimiz, ten rengimiz ne olursa olsun hepimiz 8,5 milyarlık büyük insanlık ailesinin fertleriyiz. Sağlıktan eğitime, güvenlikten adalete, ulaştırmadan enerjiye, spordan sosyal desteklere kadar her alanda Türkiye’ye çağ atlatmış olmanın gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Büyük hedefleri olmayan milletlerin tarih sahnesinden silindiğini aktaran Milletvekili Ceylan, "Biz, büyük bir milletiz ve büyük hedeflerimiz var. 2023, 2053, 2071 ve 2099 hedeflerini bu millet gerçekleştirecektir. Allah'ın izniyle bu milletin bahtı açık. 2053 yılında dünyanın lider ülkesi Türkiye olacaktır. Ben buna yürekten inanıyorum. Özellikle gençlerimiz bu tarihte şanlı bayrağımızı daha da zirveye taşıyacaktır" şeklinde konuştu.

AK Parti olarak insan odaklı çalışma yürüttüklerini kaydeden Milletvekili Ceylan, "Milletimiz ne diyorsa, ne istiyorsa onu hayata geçirmek için tüm imkanları kullandık, tüm mekanizmaları harekete geçirdik, var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Bir dakika dik durmak, sürekli eğilmeye alışanlar için çok zordur. Doğum ile ölüm arasındaki adamlık sınavında "Elif gibi dimdik" yaşayıp sınavı geçmenin derdindeyiz. Biz doğru olalım da kaç yanlışın gücü yetiyorsa gelsin götürsün bizi" dedi.

2023’deki seçimlerinden de zaferle çıkacaklarını vurgulayan Ahmet Sami Ceylan, “Sizler başta olmak üzere AK Parti ailesinin her bir ferdi, karşımızdaki muhalefetin tümünü cebinden çıkartacak enerjiye, birikime, dirayete, kabiliyete sahiptir. İnşallah 2023’deki seçim zaferini de beraber kutlayacak, 2053’e taşıyacak yolun taşlarını hep birlikte döşeyeceğiz” diye konuştu.

Performanslarını düşürmeden çalışmalarına devam edeceklerine vurgu yapan Milletvekili Ceylan, "Abdulhamid Han’ı indirmek isteyen zihniyet ne ise bugünde bunu yapmak isteyenler aynı zihniyettedir. Türkiye’nin kader seçiminde 2023 Haziran seçiminde inşallah tekrar sandıkta bunların dersini vermek suretiyle ülkemizi hak ettiği yere hedeflere inşallah taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ