BELEDİYE EVCİL HAYVAN PARKI ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

Okuduğunuz haber
3600 EK GÖSTERGE DÜZENLEMESİ TARİHE VURULAN BİR MÜHÜRDÜR!

KENE ÇORUM'DA YİNE CAN ALDI!

Anasayfa   /    Siyaset    /    3600 EK GÖSTERGE DÜZENLEMESİ TARİHE VURULAN BİR MÜHÜRDÜR!

3600 EK GÖSTERGE DÜZENLEMESİ TARİHE VURULAN BİR MÜHÜRDÜR!

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı memurlar için açıkladığı 3600 ek gösterge düzenlemesiyle ilgili açıklama yaptı.

SİYASET      07 Haziran 2022 - 12:13     0

3600 EK GÖSTERGE DÜZENLEMESİ  TARİHE VURULAN BİR MÜHÜRDÜR!

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı memurlar için açıkladığı 3600 ek gösterge düzenlemesiyle ilgili açıklama yaptı.

Yeni uygulamanın hayırlı olmasını temenni eden Kavuncu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memur ve emeklilere müjdesi olan 3600 ek gösterge düzenlemesiyle getirilen iyileştirmeleri şöyle özetledi:

“Tüm memurlarımızın ek göstergelerinde 600 puanlık artışa gidilecek. 5,3 milyon kamu görevlisinin tamamı yılbaşından itibaren bu düzenlemeden yararlanacak.

Birinci dereceye gelmiş olma şartıyla tüm hak sahipleri 3600 ek göstergeye yükseltilecek.

Genel müdür yardımcılarının ek göstergeleri 3600'den 4400'e yükselecek.

Bu kapsamda, İl Müdürleri de 3600-4200 ek göstergeye kavuşacak.

Şube müdürü ve ilçe müdürü ek göstergeleri de 2200'den 3000'e yükseltilecek.

Yapılan artışlar, halen emekli olan kamu görevlilerinin maaşlarına da yansıtılacak.

Böylelikle; devletimizin bütün yükünü omuzlarında taşıyan kamu çalışanı, işçi-memur ve emekli, toplam 18 milyondan fazla vatandaşımız ve aileleri bu düzenlemelerden yararlanacaktır.”

Partisinin milletin bir çok hayalinin gerçekleşmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla hareket ettiğini, AK Parti iktidarının; yılların sorunu olan, on yıllardır çözülmeyi bekleyen ek gösterge sorununu çözerek her alanda olduğu gibi kamu çalışma tarihine de mührünü vurduğunu belirten Kavuncu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Milyonlarca kamu çalışanımızı ve emeklilerimizi ilgilendiren, çözülmesi imkânsız görülen ek gösterge konusunda yaptığımız düzenlemeyle tüm kamu görevlilerimizi kapsayan, eşitleyici ve adaletli bir çözüm yolu bulunmuştur. Memurlarımızın mevcut maaşlarının artmasıyla birlikte emeklilik ikramiyeleri ve emekli maaşlarında da ciddi artış sağlanmıştır.

Emekli olunduğunda maaşların neredeyse yarı yarıya düşmesi nedeniyle emekli olunmaktan korkulan günler artık geride kalmıştır. Nice sessiz devrime imza atan Ak Parti hükümetimiz gerçekleştirdiği ek gösterge reformuyla “Yaparsa Ak Parti yapar.” gerçeğini bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Dünyanın yeniden şekillendiği her açıdan olağanüstü bir dönemi yaşıyoruz. Sağlık, enerji ve gıda başta olmak üzere her şey silah olarak kullanılıyor. Dünya ekonomik krizinin her geçen gün derinleştiği en zor zamanda dahi milletini düşünen, milletinden yana olan iktidarımız; dün çiftçisini, bu gün memurunu, emekçisini, emeklisini destekleyen, koruyan düzenlemeleri hayata geçirerek, sözde değil özde milletinin yanında olduğunu göstermiştir.

AK Parti iktidarımız, gerçekleştirdiği sessiz devrimlerle, vatandaşlarımızın her anlamda hayat düzeyini yükseltmek, dünyada yaşanan olumsuzlukların yansımalarını ortadan kaldırmak için destansı bir mücadele vermektedir. Büyük oranda geride bıraktığımız bu zorlu sürecin ardından milletimizle refahı, huzuru, mutluluğu eskisinden daha iyi yaşayacağımız, paylaşacağımız günler çok daha yakındır. 2023’le yeni bir çağa girecek olan güçlü Türkiye, küresel bir aktör olarak her türlü varlığı, zenginliği vatandaşlarımız için eser ve hizmete dönüştürecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, dün açıklanan buğday ve arpa taban fiyatlarının ve ek gösterge düzenlemesinin memurlarımıza, çiftçilerimize, milletimize hayırlı olmasını diliyor, milletimizin tarihi beklentilerini gerçekleştiren Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Bakanlarımıza ve kazanımlarda emeği olan yol ve dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ