CEBRAİL’DEN DERE’YE İMZALI FORMA

Okuduğunuz haber
ÇORUM, ÇOK KAPSAMLI BİR MİLLET BAHÇESİNE KAVUŎACAK

ZANAATKARLAR, ÇORUM ESNAFI İÇİN BÜYÜK ŞANS!

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇORUM, ÇOK KAPSAMLI BİR MİLLET BAHÇESİNE KAVUÅžACAK

ÇORUM, ÇOK KAPSAMLI BİR MİLLET BAHÇESİNE KAVUŞACAK

Milletvekili Oğuzhan Kaya, yıkımı devam eden eski stadın yerinde inceleme yaptı

GÜNDEM      21 Eylül 2022 - 13:05     0

ÇORUM, ÇOK KAPSAMLI BİR MİLLET BAHÇESİNE KAVUŞACAK

AK Parti Çorum Milletvekili Av. OÄŸuzhan Kaya, Çorum’a çok kapsamlı bir millet bahçesinin daha kazandırılacağını açıkladı.

Milletvekili kaya, Çorum Belediye BaÅŸkanı Dr. Halil İbrahim AÅŸgın, AK Parti İl BaÅŸkan Yardımcısı Elvan Börekçi, İl Genel Meclisi BaÅŸkanı Mehmet BektaÅŸ ve AK Parti Merkez İlçe BaÅŸkanı Erhan Akar ile birlikte Millet Bahçesi yapılmak üzere yıkım kararı alınan Dr. Turhan KılıçcıoÄŸlu Stadı’ndaki yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Çorum7da 60 yılı aÅŸkın süredir futbol müsabakalarının oynandığı Dr. Turhan KılıçcıoÄŸlu Stadı’nda her Çorumlunun unutamadığı anılarının bulunduÄŸunu ifade eden Milletvekili Kaya, günün ihtiyaçlarına cevap veremez duruma gelen stadın yıkılarak yenilenmesinin kaçınılmaz hale geldiÄŸinin altını çizdi.

AK Parti iktidarı döneminde her alanda olduÄŸu gibi spor tesisleri açısından da çok önemli yatırımların yapıldığını söyleyen Milletvekili Kaya, bunlardan birinin de çağın gereksinimlerine uygun bir ÅŸekilde inÅŸa edilen Çorum Åžehir Stadyumu olduÄŸuna dikkat çekti.

Çorum Belediyesi’nin çok büyük fedakarlıklarla inÅŸa ettiÄŸi Çorum Åžehir Stadyumunun modern görünümü ile örnek teÅŸkil ettiÄŸinin dile getiren Milletvekili Kaya, yeni stadın hizmete açılmasıyla birlikte de eski stadın yıkılmasının gündeme geldiÄŸini vurguladı. Çorum Belediyesi’nin bakanlıklarla yaptığı iÅŸbirliÄŸi neticesinde stadın yerine Millet Bahçesi yapılmasına karar verildiÄŸini anlatan Milletvekili OÄŸuzhan Kaya, stadın yıkılmasına üzüldüklerini, ancak yerine çok kapsamlı ve içerisinde deÄŸiÅŸik aktivitelerin de yapılabileceÄŸi yaÅŸam alanlarının bulunduÄŸu Millet Bahçesi’nin yapılacak olmasına da sevindiklerini kaydetti.

Milletvekili Kaya, Çorum adına çok önemli olan bu yatırım konusunda saÄŸlanan iÅŸbirliÄŸinden dolayı baÅŸta CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan olmak üzere bakanlara, milletvekillerine, belediye baÅŸkanına ve tüm emeÄŸi geçenlere de teÅŸekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ