ÇORUM'A 3 FABRİKA KURACAK!

Okuduğunuz haber
AHLATCI’DAN 500 ÇORUMLUYA İŞ İMKANI!

ÇORUMLU CEBRAİL, KONYASPOR’DA!

Anasayfa   /    Gündem    /    AHLATCI’DAN 500 ÇORUMLUYA İŞ İMKANI!

AHLATCI’DAN 500 ÇORUMLUYA İŞ İMKANI!

Ahlatcı Holding, Çorum'da kariyer fırsatı ve iş garantili yazılım kursu açarak 500 Çorumluya iş imkanı sunacak.

GÜNDEM      02 Haziran 2022 - 13:20     0

AHLATCI’DAN 500 ÇORUMLUYA İŞ İMKANI!

Ahlatcı Holding, Çorum'da kariyer fırsatı ve iş garantili yazılım kursu açarak 500 Çorumluya iş imkanı sunacak.

Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, 'Geleceğin mesleği gençlerimizle Çorum'da şekilleniyor' mottosuyla Çorum'da 500 kişiye iş garantili yazılım kursu açacaklarını duyurdu.

Herhangi bir yaş sınırı bulunmayan kursa ortaokul, lise, Üniversite veya daha yüksek yaş gruplarından yazılıma meraklı herkes başvuru yapabilecek.

Yazılım kursuna başvurular bugün itibari ile başlarken son başvuru tarihi ise 1 Ağustos olarak açıklandı.

Günümüz ve geleceğin en önemli mesleğinin yazılım olacağını dile getiren Ahmet Ahlatcı, alanında uzman kişilerle bu kursları vereceklerini ve oluşturdukları sınıflarda öğrencilerin 6 ay gibi bir sürede mezun olacaklarını dile getirdi.

Ahlatcı Holding olarak iştiraki bütün şirketlerde kendi geliştirdikleri yazılımları kullandıklarını dile getiren Ahmet Ahlatcı, "bu kursta alanında uzman kişilerle gençlerimizi buluşturarak kaliteli, donanımlı ve analitik eğitimler vereceğiz. Buradan mezun olan kişilere de iş imkanı sağlayıp kendi şirketlerimizde işe alacağız. Bizde çalışmak istemeyen olursa da zaten onuda kimse boşta bırakmaz, burada aldığı kaliteli eğitim sayesinde hemen kaparlar" diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ