TAHTASIZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Okuduğunuz haber
AHLATCI’DAN GENÇLERE FIRSAT!

ÇORUM’DA BİR EV KURŞUNLANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    AHLATCI’DAN GENÇLERE FIRSAT!

AHLATCI’DAN GENÇLERE FIRSAT!

Ahlatcı Eğitim Sağlık ve Yardımlaşma Vakfı'nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlattığı "İş Garantili Yazılım Kursu" son aşamasına geldi.

GÜNDEM      08 Haziran 2023 - 12:59     0

AHLATCI’DAN GENÇLERE FIRSAT!

Ahlatcı Eğitim Sağlık ve Yardımlaşma Vakfı'nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlattığı "İş Garantili Yazılım Kursu" son aşamasına geldi.

Kurs, genç yazılımcıların Ahlatcı Holding bünyesinde istihdam edilmesini amaçlıyor. İlk aşamayı başarıyla tamamlayan 202 genç yazılımcı, finalleri için hazırlanıyor.

Tam öğrenme modeli ile konusunda uzman eğitmenlerden online kurulacak interaktif sınıflarda ve canlı eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek eğitim sonunda başarılı olan genç yazılımcılar Ahlatcı Holding bünyesinde istihdam edilmeye hak kazanacak.

Ahlatcı Holding Genel Müdürü Kasım Kahraman, 2022 Haziran ayında başlayan kursun son aşamaya geldiğini bir basın toplantısı ile duyurdu. Toplantıya Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yağmur Ahlatcı, Genel Müdür Yardımcıları Özkan Pala ve Dr. Gökhan Ölmez de katıldı.

Ahlatcı Altın Rafinerisi'nde düzenene basın toplantısında konuşan Kasım Kahraman, "Güçlü ülkemizi ve gelecek nesilleri desteklemek için elimizden geleni mutlulukla yapma heyecanıyla harekete geçtik" ifadesini kullandı. İlk olarak 4 bin 530 adayın başvurduğu kurs, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ve Hitit Üniversitesi işbirliği ile düzenlendi.

İlk aşamayı başarıyla tamamlayan 202 genç yazılımcı, 17 Haziran – 19 Ağustos 2023 tarihleri arasında toplamda 512 saatlik son aşama eğitimine katılacaklar. Bu eğitim süresi boyunca, katılımcılar HTML5 ile Web Geliştirme, C#, Her Yönüyle SQL Server, Entity Framework Code First, Web API ile Servis Geliştirme ve ASP.NET Core MVC ile Uygulama Geliştirme konularında eğitim alacaklar. Kurs programını her sınavdan % 80'lik başarı ile tamamlayan her aday, Ahlatcı Holding bünyesinde işe başlamaya hak kazanacak.

Bu proje, Türkiye'nin teknoloji alanında yetenekli gençlerini istihdam etme yolunda büyük bir adım olarak görülüyor. Ayrıca, eğitim ve iş dünyasını birleştiren bu tür programlar, genç yazılımcılar için pratik ve teorik bilgilerin birleştirilmesine yardımcı oluyor. Ahlatcı Holding, gençlere sunduğu bu fırsatla, ülkemizin dijital dönüşüm sürecine katkıda bulunmayı hedefliyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ