ODA BAŞKANLARINDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ!

Okuduğunuz haber
AHLATCI: YAPAY MASAYA, 16. SEÇİM MAĞLUBİYETİNİ DE YAŞATACAĞIZ

ÇORUM-SUNGURLU ARASINDA ÇİFT YÖNLÜ DENETİM BAŞLADI

Anasayfa   /    Siyaset    /    AHLATCI: YAPAY MASAYA, 16. SEÇİM MAĞLUBİYETİNİ DE YAŞATACAĞIZ

AHLATCI: YAPAY MASAYA, 16. SEÇİM MAĞLUBİYETİNİ DE YAŞATACAĞIZ

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, “Yapay Masa” benzetmesi yaptığı 6’lı masaya yüklenerek, 15 seçimden mağlubiyetle ayrılanlar, 16. Mağlubiyeti de yaşatacaklarını iddia etti.

SİYASET      24 Haziran 2022 - 11:36     0

AHLATCI: YAPAY MASAYA, 16. SEÇİM  MAĞLUBİYETİNİ DE YAŞATACAĞIZ

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, “Yapay Masa” benzetmesi yaptığı 6’lı masaya yüklenerek, 15 seçimden mağlubiyetle ayrılanlar, 16. Mağlubiyeti de yaşatacaklarını iddia etti.

 

HER HAFTA BİR İLÇE!

Göreve geldiği günden beri farklı bir siyasi yaklaşım gösteren ve parti teşkilatları arasında da uyumlu bir çalışma ortamının sağlanması konusunda çalışmalar yapan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, her hafta farklı bir ilçeyi ziyaret ediyor. Ziyaret ettiği ilçede başta kaymakamlık, belediye başkanlığı olmak üzere STK’lar, resmi kurumları da ziyaret eden Ahlatcı, vatandaşlarla da hasbihal ediyor.

Bu haftayı da Ortaköy İlçesi’nde geçiren Ahlatcı, yoğun ilgiyle karşılaştı.

 

6’LI MASAYA YÜKLENDİ

Partisinin haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısına başkanlık eden Ahlatcı, güncel gelişmelerin yanısıra gündemde yer alan konular hakkında da düşüncelerini paylaştı. Toplantıda 6’lı masaya yüklenen Ahlatcı, 2001 yılından beri yaşanan seçimleri hatırlatarak, “2001 yılında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde siyasi hayatına başlayan AK Parti’miz, 2002’den itibaren yapılan 6 genel, 4 yerel, 2 Cumhurbaşkanlığı ve 3 halk oylaması olmak üzere toplam 15 seçimden zaferle ayrılmış ve bu zihniyete milletimiz gereken Cevabı vermiştir” dedi. 

 

YAPAY MASA BENZETMESİ!

“Ülkemizin medar-ı iftiharı Milli Savunma Sanayinin göz bebeği SİHA’lara dahi laf söyleyen bu yapay zihniyetin gizli saklı kurulan ittifaklarının oyunları bir kez daha hezimetle sonuçlanmaya mahkumdur” diyen Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşısına aday çıkarmaya dahi cesaret edemeyen yapay masaya, 16. Seçim mağlubiyetini millet ile el ele gönül gönüle Cumhur İttifakı olarak yaşatacaklarını dile getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ