AŞGIN TEMİZLİĞİN KAHRAMANLARI’ İLE BİR ARAYA GELDİ

Okuduğunuz haber
AKAR’DAN HASTANE ZİYARETİ!

CAMİYE SIĞINAN DÜKKAN SAHİBİNİ SOPAYLA DÖVDÜ

Anasayfa   /    Siyaset    /    AKAR’DAN HASTANE ZİYARETİ!

AKAR’DAN HASTANE ZİYARETİ!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, hastaneleri ziyaret etti.

SİYASET      10 Aralik 2021 - 11:56     0

AKAR’DAN HASTANE ZİYARETİ!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, hastaneleri ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilk olarak Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Fatih Karadağ’ı ziyaret eden Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, hastane hakkında bilgiler aldı. Ardından da İdari Hizmetler Müdürü Ahmet Gökhan Karapapak ve Müdür Yardımcısı Mehmet Murat Yılmaz’ı makamlarında ziyaret eden Akar, daha sonra ise Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geçti.

Hastane Destek ve Mali Hizmetler Müdürü İsmail Yalçın’ı, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Hasan Kasım’ı ziyarette bulunan Erhan Akar, hastanede tedavi gören hastaları da unutmadı. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Erhan Akar, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Bizler hastanelerimizde tüm sağlık çalışanlarımızla birlikte milletimize durmaksızın hizmet veriyoruz. Bundan sonra da büyük bir özveri ile devam edeceğiz. Tüm sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ