ESKİ BAKAN ÇORUM’A GELDİ

Okuduğunuz haber
AKPINAR CADDESİ ASFALTLANIYOR

HÜSAMETTİN ALAGÖZ VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    AKPINAR CADDESİ ASFALTLANIYOR

AKPINAR CADDESİ ASFALTLANIYOR

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Akşemseddin Caddesi’ni İskilip Caddesi’ne bağlayan Akpınar Caddesi’ndeki ring yolunda asfalt serim çalışmasına başladı.

GÜNDEM      22 Kasim 2022 - 13:02     0

AKPINAR CADDESİ ASFALTLANIYOR

Çorum Belediyesi Fen İşleri MüdürlüÄŸü’ne baÄŸlı ekipler AkÅŸemseddin Caddesi’ni İskilip Caddesi’ne baÄŸlayan Akpınar Caddesi’ndeki ring yolunda asfalt serim çalışmasına baÅŸladı.

Belediye olarak çok sayıda yeni yol açtıklarını, zamanla deforme olan yerlerde asfalt çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüklerini vurgulayan Belediye BaÅŸkanı Dr. Halil İbrahim AÅŸgın, ÅŸehir içi trafik yoÄŸunluÄŸunu azaltacak önemli çalışmalara imza attıklarını belirti. BaÅŸkanAÅŸgın, “Göreve geldiÄŸimiz günden itibaren yeni açtığımız yollara ilaveten yeni baÄŸlantı yollarıyla ÅŸehir içi trafiÄŸine nefes aldıracak projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz.” dedi.

AkÅŸemseddin Caddesi’ni İskilip Caddesi’ne baÄŸlayan Akpınar Caddesi’nde baÅŸlattıkları yenileme çalışmaları kapsamında mevcut 10 metrelik yolu 14 metreye geniÅŸlettiklerini ifade eden BaÅŸkan AÅŸgın, “Akpınar Caddemize ring yoluözelliÄŸi kazandırdık. Tüm altyapıyı sıfırdan döÅŸedik. Tretuvar ve bordür çalışmalarımızın ardından 6 bin ton mekanik serimi gerçekleÅŸtirdik. 850 metre uzunluÄŸa 14 metre geniÅŸliÄŸe sahip yolumuza toplam 1.700 ton asfalt serimi gerçekleÅŸtireceÄŸiz. İki gidiÅŸ ve iki geliÅŸ olmak üzere Akpınar Caddemiz 4 ÅŸeritli bir yol olacak.” dedi.

 

AKPINAR CADDESİ, İLİM YAYMA KAVÅžAÄžI’NIN YÜKÜNÜ DE HAFİFLETECEK

Belediye BaÅŸkanı Dr. Halil İbrahim AÅŸgın, Akpınar Caddesi’ndeki çalışmalar tamamlandığında ring yolu özelliÄŸi kazanacak bu yolla birlikte İlim Yayma KavÅŸağı’ndaki trafik yükünün de hafifleyeceÄŸini vurguladı.

BaÅŸkan AÅŸgın, “Çevre yolunda devam eden farklı seviyeli köprülü kavÅŸak çalışmasının tamamlanmasının ardından Buharaevler - Binevler istikametinden gelen hemÅŸehrilerimiz Çiftlik Pınarı Caddesi’nden AkÅŸemseddin Caddesi’ne gelecek ve Akpınar Caddemizi kullanarak ring yolundan Erol Olçok EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’ne, Mimar Sinan Mahallesi’ne, Çorum Sanayi Sitesine, Organize Sanayi Sitesi’ne bu yolu kullanarak gidebilecek. İlim Yayma KavÅŸağı’nı kullanmak zorunda kalmayacak. Bu sayede İlim Yayma KavÅŸağının yüküde hafiflemiÅŸ olacak.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ