GÜL, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Okuduğunuz haber
AŞGIN, AFET KOORDİNASYON TOPLANTISI’NA KATILDI

ÇALDIĞI MOTORU SATARKEN YAKALANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    AŞGIN, AFET KOORDİNASYON TOPLANTISI’NA KATILDI

AŞGIN, AFET KOORDİNASYON TOPLANTISI’NA KATILDI

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen Afet ve Acil Durum Yönetimi toplantısına katıldı.

GÜNDEM      11 Mart 2023 - 13:49     0

AŞGIN, AFET KOORDİNASYON TOPLANTISI’NA KATILDI

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen Afet ve Acil Durum Yönetimi toplantısına katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin Başkanlığında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıya bölgede çalışma yapan il ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Toplantıda deprem bölgesinde devam eden ve yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Koordinasyon toplantısına Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da katıldı.

Toplantıda konuşan Mehmet Özhaseki, belediye başkanlarına teşekkür ederek, “AK Partili belediyelerimiz hizmetlerine devam ediyor. Görev süremiz, işlerimiz bitene kadar, buradaki yaralar sarılana kadar devam edecektir. Belediyelerimiz tüm talepleri hiç itiraz etmeden karşılıyor. Belediye Başkanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise, “Asrın felaketinden sonra devletimiz tüm gücüyle depremin yaralarını sarıyor. Biz de Çorum Belediyesi olarak depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.

YARALARIMIZI KISA SÜRE İÇİNDE SARACAĞIZ

Kahramanmaraşlı merkezli depremlerin yaşandığı ilk günden itibaren afet bölgesine destek olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “AK belediyeler olarak depremin ilk gününden itibaren bölgede yaraların sarılması için kardeşlerimizin yanındaydık. Bundan sonra da tüm imkânlarımızla bölgenin, şehirlerimizin imarı ve inşası için yanlarında olacağız.

Biz güçlü bir devletiz ve yaralarımızı kısa süre içinde saracağımızdan hiç şüphemiz yok. Devletimiz depremden etkilenen vatandaşlarımız için gereken her şeyi yapıyor bizler de Çorum Belediyesi olarak bütün imkanlarımızla deprem bölgesine destek olmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ