D-100’DE TRAFİK DENETİMİ!

Okuduğunuz haber
AŞGIN’DAN BAYRAM MESAJI!

AYNI GECE 2 AYRI İLDEN ARAÇ ÇALDI

Anasayfa   /    Gündem    /    AŞGIN’DAN BAYRAM MESAJI!

AŞGIN’DAN BAYRAM MESAJI!

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yayınladığı mesajla Çorum halkının ve İslam âleminin Ramazan Bayramını kutladı.

GÜNDEM      05 Mayis 2022 - 10:34     0

AŞGIN’DAN BAYRAM MESAJI!

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yayınladığı mesajla Çorum halkının ve İslam âleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Başkan Aşgın, bayramlarda birliğin ve beraberliğin pekiştiğini, dargınların barıştığını, hasretlerin sona erdiğini, dini ve milli duyguların öne çıktığını ifade etti.

Yılın her günü olduğu gibi Ramazan Bayramı boyunca da gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilediklerini, sosyal belediyecilik çalışmalarıyla tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya gayret ettiklerini ifade eden Başkan Aşgın, “Ramazan ayından önce olduğu gibi Ramazanda da hep halkımızla iç içe olduk. Farklı meslek gruplarıyla iftar programlarında, gönül sofralarımızda bir araya geldik. Handa Ramazan etkinliklerimizle hafta sonu birbirinden güzel programları hemşehrilerimizin beğenisine sunduk.” dedi.

Bayramların yaşlıları, hastaları, akrabaları, kimsesizleri ziyaret etmek ve onların gönüllerini almak için bir vesile olduğunun altını çizen Başkan Aşgın, “Tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Nice bayramlara sağlıkla, esenlikle ve huzurla kavuşmayı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ