DEFTERDAR’DAN SMMMO’YA “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ!

Okuduğunuz haber
BAHADIR KIYIKLIK GÜVEN TAZELEDİ

SOSYAL TESİSLER BELTUR’DA KALDI

Anasayfa   /    Gündem    /    BAHADIR KIYIKLIK GÜVEN TAZELEDİ

BAHADIR KIYIKLIK GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilciliği'nin 5. Olağan İl Genel Kurulu, Turgut Özal Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

GÜNDEM      26 Mayis 2025 - 12:07     0

BAHADIR KIYIKLIK GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilciliği'nin 5. Olağan İl Genel Kurulu, Turgut Özal Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Genel kurulda mevcut İl Temsilcisi Bahadır Kıyıklık, yeniden göreve seçilerek güven tazeledi.

Genel kurula; Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Çorum İl Teşkilatı üyeleri, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Enes Kayabaşı, çok sayıda davetli, vakıf gönüllüsü ve gençler katıldı.

“BU SADECE BİR GENEL KURUL DEĞİL, DAVAYA VEFANIN TESCİLİDİR”

Genel kurulda konuşan TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Bahadır Kıyıklık, programın yalnızca bir seçim süreci olmadığını, aynı zamanda gençliğe, davaya ve ümmete duyulan bağlılığın ifadesi olduğunu belirtti.

“Biz sadece bir tabeladan ibaret değiliz, gönüllere seferber olmuş bir hareketiz” diyen Kıyıklık, TÜGVA ile beş yıl önce tanıştığını ve iki yıldır İl Temsilciliği görevini yürüttüğünü hatırlattı.

“Sürekli olarak, ‘Bu gençlik için daha fazla ne yapabiliriz?’ sorusuyla hareket ettik. Gecemizi gündüzümüze kattık” ifadelerini kullandı.

“TÜGVA, TÜRKİYE YÜZYILI’NIN TEMİNATIDIR”

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Enes Kayabaşı da konuşmasında vakfın 81 il ve 605 ilçede teşkilatlandığını vurgulayarak, TÜGVA’nın Türkiye’nin en büyük gençlik hareketlerinden biri haline geldiğini ifade etti.

“Bahadır Başkanımız bizden bayrağı devraldı ve ekibiyle birlikte güzel çalışmalar ortaya koydu” diyen Kayabaşı, eski Çorum İl Temsilcisi olarak yeniden Çorum’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Çorum teşkilatımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

“SİZ YÜRÜYÜN, MİLLET ARDINIZDAN YÜRÜSÜN”

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise TÜGVA’nın çalışmalarını heyecan verici olarak nitelendirerek, gençlerin omuz omuza verdiği bu birlikteliğin umut verici olduğunu belirtti.

“Yaptıklarımızı asla yeterli görmeden, daha büyük hedeflere birlikte yürüyeceğiz. TÜGVA’dan beklentimiz yüksek. Siz yürüyün, millet arkanızdan yürüsün” dedi.

“NESLİN PEŞİNDEYİZ, NEFSİN DEĞİL”

Konuşmasının sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, Genel Başkan Yardımcısı Enes Kayabaşı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Kıyıklık,

“Rabbim bizleri bu kutlu yoldan ayırmasın. Gençliğimizi ümmetin umudu kılsın” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Genel kurul, toplu fotoğraf çekimi ve teşekkür plaketlerinin takdimiyle sona erdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ