ŞAMPİYONLAR LİGİ YOK, ZAMPİYONLAR LİGİ VAR

Okuduğunuz haber
BELEDİYE, PARKLARI YENİLİYOR

AŞGIN’DAN ‘GEM’ MÜJDESİ!

Anasayfa   /    Gündem    /    BELEDİYE, PARKLARI YENİLİYOR

BELEDİYE, PARKLARI YENİLİYOR

Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir genelindeki parklarda yıpranan oyun grupları, kauçuk zemin ve koşu yollarını yeniliyor.

GÜNDEM      02 Eylül 2022 - 11:27     0

BELEDİYE, PARKLARI YENİLİYOR

Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir genelindeki parklarda yıpranan oyun grupları, kauçuk zemin ve koşu yollarını yeniliyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın yakından takip ettiği çalışmalar özellikle parklarda spor yapan vatandaşlar ve çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor. Başkan Aşgın, “Hemşehrilerimizin en çok vakitlerini geçirdikleri yerler olan parklarımızda geniş çaplı bir yenileme çalışması başlattık. Çocuk oyun grupları, kauçuk zemin ve koşu yollarını yeniden yapıyoruz.” dedi.

“Bir yandan semt parkı olmayan bölgelerimize semt parkları yapıyor bir yandan da zamanla yıpranan ve ekonomik ömrünü tamamlayan parklardaki oyun gruplarını tespit ederek yenilenmesi gereken yerlerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diyen Başkan Aşgın, “Başta büyük parklarımızdan olan Rüstem Eren ve Yunus Emre Parkları olmak üzere 20 semt parkımızdaki oyun gruplarında yenileme çalışmamız neredeyse bitmek üzere. Ayrıca oyun gruplarının kauçuk zeminlerini de yeniliyoruz. Semt parklarımızda toplamda 7200 metre karelik alanda kauçuk zemin çalışması yapmış olacağız. Yeni oyun grupları ve yenilenmiş kauçuk zeminleri ile yavrularımız eğlencelerine kaldıkları yerden doyasıya devam edecekler.” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Parklarda sadece oyun grupları ve kauçuk zemin değil EPDM çalışması ile koşu yollarının da yenilendiğini söyledi.

Aşgın, “Hemşehrilerimizin sporlarını daha konforlu yapa bilmeleri için zamanla yıpranmış koşu yollarını da yeniliyoruz. Ekiplerimizin tespit ettiği 12 parkımızın büyük bir bölümünde çalışmalarımızı tamamladık. Kalan parklarımızı da kısa sürede tamamlayarak toplam 14 bin 816 metre karelik alanda EPDM çalışması yapmış olacağız. Yenilenen koşu yolları hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ