MAKAMA DEĞİL, HİZMETE TALİBİM

Okuduğunuz haber
BİLGİ VE BİRİKİMİMİ ÇORUM’UN HİZMETİNE SUNMAK İÇİN ADAYIM

ÇORUM’A 18 ÜNİVERSİTE DİPLOMALI VEKİL ADAY!

Anasayfa   /    Siyaset    /    BİLGİ VE BİRİKİMİMİ ÇORUM’UN HİZMETİNE SUNMAK İÇİN ADAYIM

BİLGİ VE BİRİKİMİMİ ÇORUM’UN HİZMETİNE SUNMAK İÇİN ADAYIM

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Lütfi Akca, uzun yıllardan beri farklı kurum ve kuruluşlarda önemli görevlerde bulunarak elde ettiği bilgi ve birikimini Çorum’un hizmeti sunmak için aday olduğunu belirtti.

SİYASET      16 Mart 2023 - 16:38     0

BİLGİ VE BİRİKİMİMİ ÇORUM’UN HİZMETİNE SUNMAK İÇİN ADAYIM

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Lütfi Akca, uzun yıllardan beri farklı kurum ve kuruluşlarda önemli görevlerde bulunarak elde ettiği bilgi ve birikimini Çorum’un hizmeti sunmak için aday olduğunu belirtti.

Akca, bugün parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. İl Başkan yardımcıları ile çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşmasına yaşanan deprem felaketinden bahsederek başladı. Akca, “Millet olarak, sözcüklerin zayıf kaldığı,  yüreklerin kan ağladığı,  acı dolu günler yaşıyoruz. Yaşamış olduğumuz deprem felaketinde seferberlik halinde yaralarımızı sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu zor süreçte tüm dünyanın parmakla gösterdiği birlik beraberlik örneğini sergileyen milletimizin her bir ferdine, sahada görev alarak gece gündüz demeden mücadele veren tüm kamu çalışanları ve sivil toplum örgütü mensuplarımıza minnet duyguları ile şükranlarımı sunarken, deprem şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına ve tüm milletimize de sabır ve sebat dilerim” dedi.

“Milletimizin bekası için gece gündüz çalışan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde; her ne şartta olursa olsun demokrasiye olan inancımızla, sesimizi değil sözümüzü yükselterek, tek yürek tek soluk olup dikleşmeden dik durup ülkemiz ve insanımıza hizmet etmek tüm Ak Parti teşkilatlarının olduğu gibi benim içinde büyük bir onurdur” diyen Akca, Ak Parti felsefesinin mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği istikamette; dünyalık bir makam, mevki kaygısı taşımadan ve sağına soluna bakmadan tereddütsüz "hazırım" diyebilme düşüncesiyle, daha fazla sorumluluk alma idealiyle mecliste olma arzusunda olduğunu dile getirdi.  

Akca, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ülkemizin içinden geçtiği kritik süreçten Türkiye Yüzyılına giden yolda önemli bir mihenk taşı olan 14 Mayıs seçimlerinde; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek millet ilkesi doğrultusunda; hızla büyüyen, gelişen, kalkınan, huzurlu, istikrarlı, daha güçlü bir Türkiye ve daha güçlü bir Çorum için aday olsam da olamasam da, uygun görülen her alanda tüm gayretimle çalışacağımı, çok değerli Çorum’lu hemşerilerimizin her zaman hizmetinde olduğumu ve bütün aday adayı arkadaşlarımın da ayni hassasiyetlerle aday adayı olduğuna olan inancımı yinelemek isterim.

İnanıyorum ki aziz milletimiz 14 Mayıs seçimlerinde tercihini kaos ve karanlıktan yana değil Türkiye Yüzyılı vizyonu ile istikbal vaat eden Cumhur İttifakından yana kullanacaktır. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de asrın felaketinin açtığı yaraları da sararak, tüm sıkıntıların üstesinden gelerek, umutları çoğaltarak, ufukları açarak hep beraber Türkiye Yüzyılı’nın inşasını sürdürecek ve Allah’ın izniyle Büyük Türkiye hedefimize ulaşacağız.

Ak Parti Çorum Milletvekilliği aday adaylığı basın açıklamamıza göstermiş olduğunuz alakadan dolayı tekrar teşekkür eder saygılar sunarım.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ