TARİHİ SAAT KULESİ'NDE RESTORASYON BAŞLADI

Okuduğunuz haber
BİSİKLETLE ŞEHİR TURU!

ÇİFTÇİNİN AYÇİÇEĞİNİ ÖDEMEYEN İKTİDAR HIZLI TREN MAVRASI ATIYOR

Anasayfa   /    SPOR    /    BİSİKLETLE ŞEHİR TURU!

BİSİKLETLE ŞEHİR TURU!

Çorum Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftasında bisikletle şehir turu düzenliyor, etkinliğe katılanlara çekilişle bisiklet hediye ediyor.

SPOR      15 Eylül 2022 - 15:01     0

BİSİKLETLE ŞEHİR TURU!

Çorum Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftasında bisikletle şehir turu düzenliyor, etkinliğe katılanlara çekilişle bisiklet hediye ediyor.

Avrupa hareketlilik haftası etkinlikleri kapsamında Çorum Belediyesi bisikletle şehir turu düzenliyor. 16.09.2022 Cuma Günü saat 18.00’da Kültür Park’tan(İtfaiye Müdürlüğü Yanı) başlayacak tur Millet Bahçesinde noktalanacak. Belediye etkinlik günü Çorbis’i de ücretsiz yapacak. Katılımcıların kendi bisikletleriyle ya da Çorbis’le katılım sağlayabileceği etkinlik sonrasında yapılacak çekilişle 10 adet bisiklet hediye edilecek.

Çorum’un düz bir arazi üzerine kurulu bir şehir olmasının bisiklet kullanımını mümkün kıldığını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Şehrimiz bisiklet kullanımı için oldukça elverişli bir şehir. Bisikletin ulaşım aracı olarak kullanılmasını yaygınlaştırmak ve hemşehrilerimizi buna teşvik etmek için çeşitli uygulamaları hayata geçiriyoruz. Bu anlamda ÇORBİS şehrimize kazandırdığımız bir alışkanlık oldu ve çok sevildi. 40 bini aşan abone sayısı da bize bunu gösteriyor. Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla yapacağımız bisikletle şehir turu etkinliğimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ